Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Risico’s bij het reizen deel 4

In sommige landen is de kans op een aardbeving veel groter dan in andere landen. In bepaalde landen heerst veel politieke onrust en er zijn landen waar de kans op ontvoering groot is.
Staat u wel eens stil bij risico’s die u of uw medewerkers lopen tijdens een zakenreis?

Een aardbevingen in Nepal met een kracht van 7,8 op de schaal van Richter. Het epicentrum lag ongeveer 34 kilometer ten zuidoosten van Lamjung. Bij deze aardbeving zijn minstens 7.557 mensen omgekomen en meer dan 14.123 mensen gewond geraakt. De meeste slachtoffers vielen in Nepal, maar er vielen ook slachtoffers in omringende landen waaronder India, China en Bangladesh.

De directeur van één van onze relaties was op het moment van de beving in Nepal, dankzij het veilig reizen protocol van zijn onderneming hebben wij hem weer veilig terug naar Nederland kunnen halen. Ook zijn familie konden wij al snel op de hoogte brengen.

In onze eerdere nieuwsbrieven van dit jaar zijn artikelen verschenen over veilig reizen naar en door het buitenland. Daarbij hebben we aandacht besteed aan: identiteitsfraude, de wettelijke verplichtingen voor de werkgever en voorlichting en voorbereiding van werknemers die gaan reizen.

Veilig reizen dienstenkaart
Wij bieden organisaties advies, training en ondersteuning ten aanzien van reis- & verblijf in het buitenland. Neem voor meer informatie contact met ons op.

24/7 respons service
Heeft u direct ondersteuning nodig in verband met een acute crisissituatie wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar via 0320 284 141

Ter afsluiting & meer informatie
Dit was het laatste artikel in een serie van vier over het onderwerp Veilig Reizen.
Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Neemt u dan contact met ons op via sales@ispbv.nl of via ons contactformulier. Telefonisch kan uiteraard ook op 0320 284141