Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Cybercriminaliteit bedreigt ons iedere dag. Doordat ons leven, zowel zakelijk als privé, zich de afgelopen decennia steeds meer in de digitale wereld afspeelt, is het risico op cyberincidenten steeds groter geworden. Bovendien ontwikkelen cyberrisico’s zich zo snel dat, wat vandaag als nieuw wordt beschouwt, waarschijnlijk morgen alweer achterhaald is.

Wilt u weten of u weerbaar bent tegen cyberrisico’s?

Wat we voor u kunnen betekenen

Online cyber-risicoanalyse
Bent u voldoende beschermd tegen cyber-risico’s?
Bekijk deze dienst
Pentest uitvoeren
Is uw organisatie hack-bestendig?
Bekijk deze dienst
Cyber-awareness training
Voorkom cyber-incidenten
Bekijk deze dienst
Kwetsbaarheidsscan
Zijn uw systemen kwetsbaar?
Bekijk deze dienst
Phishing simulatie
Herkennen uw medewerkers phishing e-mails?
Bekijk deze dienst

Voor het inzichtelijk maken van uw cyberrisico’s en het verbeteren van uw online informatiebeveiliging maken wij gebruik van het door ons ontwikkelde en in de praktijk beproefde cyber risicoanalyse tool. Daarmee ziet u in één oogopslag waar uw organisatie het meest kwetsbaar is en kunt u aan de hand daarvan een informatiebeveiligingsplan opstellen.

Heeft u vragen over uw digitale veiligheid, of heeft u interesse in een organisatorische scan? Neemt u dan contact met ons op.

Vormen van cyberrisico's in de zakelijke omgeving

  • Ransomware: Ransomware zorgt ervoor dat uw bedrijfsnetwerk gekaapt wordt waardoor u geen toegang meer heeft tot uw bedrijfsdata. Om weer toegang te krijgen moet u een bedrag betalen aan de criminelen. Uw bestanden worden letterlijk gegijzeld.
  • CEO-fraude: Bij CEO-fraude krijgt uw financiële afdeling een mail die afkomstig lijkt te zijn van uw CEO. Hierin vraagt de CEO om een bedrag over te maken naar een (buitenlands) rekeningnummer. Uiteraard is deze mail niet afkomstig van de CEO, maar van een crimineel die op deze manier geld naar zijn rekening laat overmaken.
  • DDOS: Tijdens een DDOS-aanval sturen criminelen grote hoeveelheid data naar uw server of website met als doel deze te overbelasten. Hierdoor kunt u de server of website niet meer bereiken.
  • Hacken: Criminelen breken in in uw computersysteem om zo kwetsbare informatie te stelen of om illegale bestanden op uw netwerk op te slaan
  • Phishing: U ontvangt een e-mail met als doel het loskrijgen van persoonsgegevens. Criminelen proberen voornamelijk uw bankgegevens op te vragen om zo in te kunnen loggen op uw bank
  • Menselijke fout: Bij een bedoelde menselijke fout kan een boze (ex) medewerker belangrijke gegevens verduisteren of openbaar maken

Hoe kwetsbaar is uw onderneming?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over één van onze diensten? Laat dan gerust een bericht achter via onderstaand contactformulier.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact met ons op
Evert Slaman
Manager Fraude & Integriteit