Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Is uw organisatie voldoende weerbaar tegen cybercrime? Met een breed pakket aan diensten, helpen wij u de risico’s van cybercriminaliteit te verkleinen.

De gevaren van cybercriminaliteit

Cybercriminaliteit bedreigt ons iedere dag. Door de verregaande digitalisering de afgelopen decennia, is het risico op cyberincidenten fors opgelopen. Bovendien ontwikkelen cyberrisico’s zich in een hoog tempo: wat vandaag nieuw is, is morgen alweer achterhaald. Onze consultants ondersteunen u bij het verkleinen van cyberrisico’s en het voorkomen van cyberincidenten.

Ruim 35 jaar ervaring
Wij kennen onze klanten en weten wat ze doen
ISO 27001 gecertificeerd

De verschillende vormen van cybercriminaliteit

Onder cybercriminaliteit vallen uiteenlopende criminele, digitale activiteiten:

  • Ransomware: ransomware zorgt ervoor dat uw bedrijfsnetwerk gekaapt wordt waardoor u geen toegang meer heeft tot uw bedrijfsdata.
  • CEO-fraude: bij CEO-fraude krijgt uw financiële afdeling een e-mail die afkomstig lijkt te zijn van uw CEO, maar in werkelijkheid afkomstig is van een crimineel.
  • DDOS: tijdens een DDOS-aanval sturen criminelen grote hoeveelheid data naar uw server of website met als doel deze te overbelasten.
  • Hacken: criminelen breken in in uw computersysteem om zo kwetsbare informatie te stelen of om illegale bestanden op uw netwerk op te slaan.
  • Phishing: bij phishing ontvangt u een e-mail van een criminele afzender met als doel gegevens los te krijgen.
  • Menselijke fout: bij een bedoelde menselijke fout kan een boze (ex-)medewerker belangrijke gegevens verduisteren of openbaar maken

Wat kan ISP voor u doen?

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom biedt International Security Partners een breed scala aan dienstverlening die u helpt uw systemen optimaal te beveiligen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u een intake inplannen voor een cybersecurity? Neem dan contact met ons op.

Dienstenkaart Cybersecurity direct downloaden

Cyber Risicoanalyse

Hoe bepaalt u of bepaalde cyberrisico’s binnen uw organisatie voldoende zijn afgedekt? Hiervoor is onze cyber risicoanalyse een geschikte tool. Via deze door ons ontwikkelde applicatie worden cyberrisico’s geanalyseerd. Het resultaat is een risicoanalyse van informatiebeveiliging waarbij u direct inzicht krijgt in de online kwetsbaarheid van uw organisatie.

Kwetsbaarheidsscan

Hoe kwetsbaar zijn uw IT-systemen? En bent u zich bewust van de risico’s die u loopt wanneer uw systemen kwetsbaar zijn? Middels een kwetsbaarheidsscan door onze ethical hacker kunt u uw systemen of het gehele computernetwerk laten controleren op zwakke plekken.

Penetratietest

Zou een hacker mijn organisatie binnen kunnen dringen om zo toegang te krijgen tot mijn beveiligde IT omgeving? Dit is een vraag die bij veel ondernemers speelt. Om die vraag te beantwoorden, kunt u een pentest laten uitvoeren. Bij de pentest probeert een ethical hacker op alle mogelijke manieren uw bedrijfsnetwerk, website of applicatie binnen te dringen met als doel de kwetsbare punten van uw organisatie in beeld te krijgen.

Phishingsimulatie

Dagelijks ontvangen vele mensen, en dus ook uw medewerkers, phishingmails. Hackers proberen hiermee onder valse voorwendselen informatie te verkrijgen voor eigen gewin. Een phishingmail is in veel gevallen op het eerste gezicht niet te onderscheiden van een echte e-mail. Het is daarom van groot belang dat uw medewerkers hier alert op zijn. Bij een phishingsimulatie wordt een door ons gecreëerde phisingmail gestuurd naar uw medewerkers om inzichtelijk te krijgen hoe kwetsbaar uw bedrijf is en om cyber awareness te vergroten.

Cyber awareness training

Het risico dat uw organisatie slachtoffer wordt van een cyberincident, ligt dagelijks op de loer. Een cyber awareness training van International Security Partners brengt het veiligheidsbewustzijn van uw medewerkers naar een hoger niveau. Daarmee vergroot u tevens de digitale veiligheid van uw organisatie.

Wat we voor u kunnen betekenen

Online cyber-risicoanalyse
Bent u voldoende beschermd tegen cyber-risico’s?
Bekijk deze dienst
Pentest uitvoeren
Pentest voor bedrijven: het nut voor elke ondernemer
Bekijk deze dienst
Phishing simulatie
Herkennen uw medewerkers phishing e-mails?
Bekijk deze dienst

Wij helpen u graag verder

Wilt u meer weten over onze cyberdiensten? Of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Graag ontvang ik de menukaart Cybersecurity

Neem contact met ons op
Rick Heijnen
Onderzoeker