Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Kennis van retail

De retailmarkt is een specifieke markt die zich kenmerkt door een aantal factoren: snelheid, smalle marges, veel personeelsverloop en scherpe inkooptarieven. Een retailer is daarom gebaat bij een concrete aanpak op gebied van fraudebestrijding. Niet voor niets hebben we speciaal voor retail een dienstverlening op het gebied van interne- en externe fraude ontwikkeld.

Afgestemd op de karakteristieken van de branche

Passend bij de kenmerken van de branche is er een programma voor fraudebestrijding ontwikkeld. We bieden hierin de volgende voordelen:

  • We garanderen dat we binnen 24 uur na de aanvraag starten met het onderzoek;
  • Wij beoordelen de verzamelde bewijzen op juridische kracht, zowel in relatie tot arbeidsrechtelijke afhandeling als ook voor civielrechtelijke maatregelen als schadevergoeding.
  • De inrichting van het onderzoek houden we zo beperkt en concreet mogelijk.
  • We zorgen ervoor dat er snel inzicht komt in de omvang van de schade en proberen zoveel mogelijk schade op de dader(s) te verhalen.
  • Wij treden vanuit onze kennis en ervaring op als sparringpartner, onder andere in het kader van de arbeidsrechtelijke afhandeling.
  • Wij verzorgen desgevraagd de aangifte bij de politie.
  • We werken tegen zeer scherpe tarieven voor onze retailklanten.

Wilt u weten of dit concept iets voor uw organisatie is? Neem gerust vrijblijvend contact op.

De Mystery Guest dienstenkaart van ISP

U heeft waarschijnlijk al veel geld geïnvesteerd in allerlei verschillende beveiligingsmaatregelen, variërend van een camerasysteem tot het inzetten van een particuliere beveiligingsorganisatie. Hoe weet u nu of de genomen maatregelen ook daadwerkelijk het effect hebben zoals u voor ogen heeft? International Security Partners kan dit voor u toetsen door de inzet van een Mystery Guest.

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Vul dan ons formulier in en u ontvangt onze Mystery Guest dienstenkaart als PDF-bestand. ISP biedt u dan ook service op maat.

Neem contact met ons op
Evert Slaman
Manager Fraude & Integriteit