Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Het is na eten en drinken de belangrijkste levensbehoefte: veiligheid. Alleen als we ons veilig voelen en het vertrouwen hebben dat we mogelijke risico’s het hoofd kunnen bieden, kunnen we onszelf ontwikkelen, vrij bewegen, samenwerken en groeien. Veiligheid ligt aan de basis van ons handelen. En daarmee ook van ons succes. Maakt u uw zorgen over uw veiligheid? Bij ISP bieden we persoonlijke bescherming op verschillende niveaus. Uw gevoel vormt daarbij ons uitgangspunt. Wij kiezen altijd de beveiliging die het beste bij u past.

Wanneer is persoonsbeveiliging verstandig?

De Nederlandse overheid is verantwoordelijk voor onze veiligheid. Maar in particuliere gevallen, is de overheid niet altijd in staat actie te ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan stalking, bedreiging, chantage, afpersing of bijvoorbeeld als voorzorgsmaatregel. In deze situaties is het voor justitiële partijen lastig, al dan niet onmogelijk, om adequaat op te treden. Door de verdere digitalisering van onze systemen, voelen steeds meer mensen zich onveilig door hun (maatschappelijke) functie of financiële status. In deze gevallen kan particuliere persoonsbeveiliging een uitkomst bieden.

Welke beveiliging past het beste bij u?

Bij het toepassen van persoonsbeveiliging maken we eerst in nauw overleg een inschatting van het dreigingsniveau. Wordt u bedreigd, afgeperst of voelt u zich niet veilig in bepaalde situaties? Op basis van het dreigingsniveau bepalen we samen met u en eventuele andere betrokkenen hoe we de persoonsbeveiliging gaan inrichten. Dit kan variëren van een securitychauffeur tot een compleet beveiligingsteam.

Meer informatie

Maakt u zich zorgen over uw eigen veiligheid en die van u familie? Onze ervaren persoonsbeveiligers helpen u graag weer een veilig gevoel te bezorgen. Opdat u zich volop kunt focussen op de zaken die er écht toe doen. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag verder

Wij kijken graag met u mee welke passende maatregelen we kunnen nemen om u weer een veilig gevoel te bezorgen. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op
Hans Slaman
Oprichter