Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Een brand, inbraak, een cyberaanval of fraude, we denken al snel dat het ons niet overkomt. Toch is het van groot belang om na te denken over de beveiliging van uw organisatie. Een dergelijke incident kan namelijk enorme gevolgen hebben. Denk aan reputatieschade, marktverlies, claims en verlies van personeel. Van alle risico’s die organisaties lopen, is onderschatting ongetwijfeld een van de grootste. Onze security-experts helpen u graag meer inzicht te krijgen in mogelijke risico’s én in de passende oplossingen.

Beveiligingsmaatregelen op maat

De tijd dat u genoeg had aan een goed slot en een stevig hek is voorbij. Beveiliging gaat veel verder dan het treffen van enkel fysieke maatregelen. Het vaststellen en toepassen van samenhangende beveiligingsmaatregelen kan echter best complex zijn. Aan de hand van de laatste inzichten op het gebied van security, maatschappelijke trends en ontwikkelingen en relevante wet- en regelgeving, geven onze experts u de best mogelijke oplossing voor uw beveiligingsvraagstuk. Deze oplossing komt altijd samen met u tot stand, zodat deze naadloos aansluit bij uw situatie.

Wat bieden we?

Security Audit
Is uw beveiliging op orde?
Bekijk deze dienst
Beoordeling technische beveiligingsmaatregelen
Bent u niet zeker van uw beveiligingsmaatregelen?
Bekijk deze dienst
Business Intelligence
Bent u zich bewust van de online risico’s?
Bekijk deze dienst

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze beveiligingsdiensten? Download dan onze dienstenkaart ‘Security Consultancy’ via onderstaand formulier. Heeft u vragen over een beveiligingsvraagstuk? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

 

Graag ontvang ik de menukaart Security Consultancy

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact met ons op
Hans Slaman
Oprichter