Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

In geval van ongevallen, rampen of ontvoeringen is een snelle en nauwkeurige identificatie van cruciaal belang. Hoewel u wellicht liever niet nadenkt over deze scenario's en de mogelijke gevolgen, is het toch belangrijk om erbij stil te staan. Gelukkig hoeft u dit niet alleen te doen. Het Family Security Office van ISP staat klaar om u en uw familie hierin te ondersteunen en te ontzorgen. Met het Personal Security File verzamelen wij uw unieke persoonlijke gegevens die een onmisbare basis vormen voor identificatie.

Wat zijn Personal Security Files?

Een goed opgesteld Personal Security File speelt een onschatbare rol bij het waarborgen van de veiligheid van u en uw familie. Het bevat gedetailleerde informatie over u als persoon, met als doel om in geval van een noodsituatie snel en effectief te kunnen handelen.

Inhoud van uw Personal Security File

Om een goede incidentopvolging te waarborgen, bevat uw Personal Security File unieke informatie, waaronder uw persoonlijke en professionele achtergrond, contactgegevens, identificatiedocumenten, financiële gegevens en uw gezinssamenstelling. Door deze informatie in uw dossier snel en nauwkeurig te verstrekken aan de bevoegde autoriteiten en veiligheidsinstanties, wordt de kans op identificatie, bevrijding of directe hulp bij een incident of crisissituatie vergroot.

Gegevensbeveiliging en vertrouwelijkheid

Gezien de gevoelige aard van de informatie die wordt opgenomen in Personal Security Files, is het waarborgen van gegevensbeveiliging en vertrouwelijkheid van essentieel belang. De consultants binnen het Family Security Office handelen altijd met het grootste respect en vertrouwen voor uw privacy. Nadat uw Personal Security File is samengesteld, worden uw gegevens zoveel mogelijk digitaal en goed beveiligd opgeslagen.

Wij waarborgen uw veiligheid

Natuurlijk hopen we dat het gebruik van een Personal Security File nooit nodig zal zijn. Echter, in het belang van uw veiligheid is het raadzaam om preventieve maatregelen te nemen. Wilt u de veiligheid van u en uw familie waarborgen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaren deskundigen vertellen graag meer over hoe wij bijdragen aan het veiligstellen van u en uw familie.

Graag ontvang ik de menukaart Family Security Office

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.