Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

International Security Partners hecht grote waarde aan informatiebeveiliging en kwaliteit, en daarom zijn we er trots op te kunnen vermelden dat we de certificeringen ISO 27001 en het Keurmerk Particulier Onderzoeksbureau hebben behaald.

ISO 27001-certificaat

Het zou een vanzelfsprekendheid moeten zijn: je vertrouwelijke bedrijfsgegevens en die van je klanten goed beveiligen. Daarom behaalde International Security Partners BV het ISO 27001 certificaat: de norm voor informatiebeveiliging. Een certificering als ISO 27001 geeft zekerheid: “Zo’n certificering helpt jou als organisatie om over bepaalde dingen na te denken. Ook als je aan heel veel eisen al voldoet.” Evert Slaman, algemeen directeur van International Security Partners vertelt over ISO 27001 en het belang van deze norm in een wereld vol digitale data. Lees verder.

Klik hier voor ons certificaat.

Keurmerk Particulier Onderzoeksbureau

International Security Partners BV is in bezit van het keurmerk Particulier Onderzoeksbureau, certificaatnummer DNVB-2022047. Dit keurmerk is bedoeld voor particuliere recherchebureaus die in opdracht van derden recherchewerkzaamheden uitvoeren en daarbij een vergunning hebben volgens artikel 2, lid 1 van de Wet particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus (Wpbr), ook wel bekend als de POB-vergunning. Wat dit keurmerk bijzonder maakt, is dat alle keurmerkhouders preventief worden beoordeeld op hun naleving van de Privacygedragscode voor particuliere onderzoeksbureaus. Hierdoor krijgen de kernwaarden van het keurmerk – kwaliteit, professionaliteit, integriteit en betrouwbaarheid – een extra dimensie binnen dit keurmerk.

Klik hier voor ons certificaat.