Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

U heeft een state-of-the-art beveiligingssysteem en goede afspraken met de politie of een particuliere beveiligingsorganisatie die uw veiligheid waarborgt. Op het eerste gezicht lijkt uw veiligheid gegarandeerd, toch? Maar zelfs met al deze maatregelen flitsen er alsnog doemscenario’s door uw hoofd. Wie let er op verdachte auto's rond uw huis of op eventuele inbraakpogingen? Hiervoor kunt u rekenen op het Family Security Office van ISP. Met preventieve observatie zetten we persoonsbeveiliging in om uw omgeving continu te monitoren op verdachte situaties.

Nauwkeurige monitoring van uw omgeving

Preventieve observatie draait om het zorgvuldig monitoren van uw omgeving en het proactief opsporen van potentiële verdachte situaties. Onze observanten houden uw dagelijkse route, directe woon- en werkomgeving, en zelfs de omgeving rondom de school van uw kinderen nauwlettend in de gaten. 

En altijd in alle discretie: een observant treedt niet op de voorgrond en zal u, alleen als het echt nodig is, met subtiele signalen duidelijk maken wat u te doen staat.

Inzicht in uw risico’s: een essentiële stap

Onze aanpak start altijd met een grondige risicoanalyse, waarbij we uw risicoprofiel in kaart brengen. Aan de hand van dit gesprek krijgen onze specialisten inzicht in uw persoonlijke leefomstandigheden, waarna zij uw woon- en werkomgeving, reispatronen, data en online activiteiten en andere relevante factoren onderzoeken. 

Op basis van de onderzoeksresultaten stellen we een gedegen risicoanalyse op, waarbij we inzichten verkrijgen om doelgerichte aanpassingen aan te bevelen en uw veiligheid te verbeteren. Zo stemmen we de persoonsbeveiligingsmaatregelen af op uw specifieke omstandigheden. Ons doel? Uw potentiële risico’s tot een minimum te beperken en het gevoel van veiligheid en rust terugbrengen in uw dagelijks leven.

Uw veiligheid staat voorop

Bij ons Family Security Office staat constante waakzaamheid over uw veiligheidsrisico’s centraal. Als betrouwbare en ervaren regievoerder zijn we altijd direct beschikbaar om u en uw gezin bij te staan. Bent u nieuwsgierig naar de diverse veiligheidsoplossingen die wij bieden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, onze specialisten vertellen u graag meer.

Neem contact met ons op
Hans Slaman
Oprichter