Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

U heeft geïnvesteerd in verschillende beveiligingsmaatregelen, variërend van een camerasysteem tot het inzetten van een particuliere beveiligingsorganisatie, maar weet niet zeker of de maatregelen worden benut en nageleefd. Wij helpen u dit te testen met de inzet van een mystery guest.

Hoe het werkt

Voordat onze mystery guest ‘aan de slag’ gaat, bepalen we samen met u een aantal scenario’s. Op basis van deze scenario’s toetsen we gericht beveiligingsmaatregelen. Dat doen we door een van onze medewerkers onopvallend uw bedrijf binnen te laten komen.

Alle bevindingen die onze mystery guest opdoet, leggen we vast. Deze bespreken we vervolgens uitvoerig met u. Deze bevindingen kunt u vervolgens gebruiken als basis voor verbetermaatregelen en als input om het veiligheidsbewustzijn van uw medewerkers te vergroten.

Cyber mystery guest

Naast het inzetten van een mystery guest voor de toetsing van uw beveiliging, is het ook mogelijk om een mystery guest in te zetten om uw cyberrisico’s in kaart te brengen. U denkt goed beveiligd te zijn tegen cyberaanvallen. Maar hoe zit het met de alertheid van uw medewerkers? Hun handelen kan immers van grote invloed zijn op de veiligheid. Om te toetsen of uw personeel zich voldoende bewust is van cyberrisico’s, hebben wij de Cyber Mystery Guest ontwikkelt.

Na de inzet van de Mystery Guest zijn uw medewerkers zich (nog) meer bewust van cyberrisico’s en hoe eenvoudig het is om ‘erin te trappen’. Het verhoogt het bewustzijn en meteen de alertheid. Ook een Mystery Guest inschakelen? Neem dan contact met ons op of bel 0320 284 141.

Meer informatie

Heeft u nog andere vragen over het toetsen van uw beveiliging? Onze consultants beantwoorden graag al uw vragen. Daarnaast kunt u altijd een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen. Neem gerust contact op.

Graag ontvang ik de menukaart Security Consultancy

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.