Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Testen van beveiligingsmaatregelen

U wilt graag weten of de huidige beveiligingsmaatregelen goed worden toegepast. Bijvoorbeeld of de beveiligingsdienst die u heeft ingeschakeld wel alert is of de cleandesk policy wel functioneert. De Mystery Guest is hiervoor een prima dienst om beveiligingsmaatregelen te testen.

Zet een mystery guest in!

U heeft waarschijnlijk al veel geld geïnvesteerd in allerlei verschillende beveiligingsmaatregelen, variërend van een camerasysteem tot het inzetten van een particuliere beveiligingsorganisatie. Hoe weet u nu of de genomen maatregelen ook daadwerkelijk worden gebruikt op de wijze zoals u dat wenst? Door het inzetten van een “mystery guest” kunt u dit laten toetsen.

Een medewerker van ons zal onopvallend proberen in uw bedrijf te komen, waarbij er vooraf gezamenlijk scenario’s zijn bepaald. Op basis van deze scenario’s kunnen gericht beveiligingsmaatregelen worden getoetst. De bevindingen worden in een rapportage vastgelegd en met u besproken.

Deze rapportage kunt u tevens gebruiken als input om hiermee het veiligheidsbewustzijn van uw medewerkers te vergroten en eventuele verbetermaatregelen te nemen.

Op deze manier kun u dus laten checken of alles werkt en iedereen zich aan de afspraken houdt.

Neem contact met ons op
Hans Slaman
Algemeen Directeur