Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Is uw beveiliging op orde?

Een Security Audit is een gericht onderzoek naar beveiligingsrisico’s van één of meerdere onderdelen van het bedrijfsproces. De doelstelling van een Security Audit is om u inzicht te geven in security risico’s zoals bijvoorbeeld: fraude, chantage, afpersing, ontvoering, cyber criminaliteit, diefstal van goederen/informatie, ongeoorloofd toegang, persoonlijke veiligheid.

Met de uitkomst van een Security Audit bent u in staat om de vastgestelde risico’s te voorkomen, te beperken en te beheersen.

Een Security Audit van International Security Partners bestaat uit de volgende stappen:

  • Het doen van een risicoanalyse;
  • Het doen van interviews;
  • Het analyseren van bestaande relevante plannen & procedures;
  • Het doen van een rondgang op het bedrijf;
  • Een heldere rapportage met bevindingen en aanbevelingen.

Risicoanalyse

Een vast onderdeel van een Security Audit is de risicoanalyse. Met een risicoanalyse kunnen de consultants van International Security Partners de mogelijke risico’s duidelijk in beeld brengen. Hierdoor ontstaat een helder beeld van de risico’s waartegen beveiligd moet worden.

Voor het doen van de risicoanalyse gebruiken wij een door onszelf ontwikkelde analyse instrument dat zijn toegevoegde waarde in de praktijk bewezen heeft. Middels dit analyse instrument worden vastgestelde risico’s naar waarschijnlijkheid en effect automatisch gerangschikt.

Interviews

Tijdens de interviews wordt er onder andere aandacht besteed aan onderwerpen zoals: bedrijfsactiviteiten, locatie/landen waar activiteiten plaatsvinden, bedrijfscultuur, kritische bedrijfsprocessen en de afhankelijkheid daarvan. Ook kijken we samen met u naar de organisatorische (ICT-)beveiligingsmaatregelen.

Rondgang op het bedrijf

De rondgang op het bedrijf is bedoeld om een indruk te krijgen van de omgevingsrisico’s, activiteiten die plaatsvinden en de bouwkundige- en elektronische beveiligingsmaatregelen.

Rapportage

Over de resultaten van de Security Audit ontvangt u van ons een rapportage met conclusies en concrete aanbevelingen.

Alle bedrijfsrisico’s in beeld

Een Security Audit is een totaal pakket: een risicoanalyse waarbij gekeken wordt naar alle mogelijke bedrijfsrisico’s inclusief de cyberrisico’s.

De waarde van een Security Audit

De Security Audit biedt een objectief, onafhankelijk en professioneel oordeel over de security risico’s van uw organisatie. Op basis hiervan bent u in staat om verbetermaatregelen te nemen ter bevordering van de continuïteit en het imago van uw organisatie.

Onafhankelijk advies op gebied van beveiligingstechniek

Wilt u meer weten over onze Security Audit, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0320 284141, u kunt ook gebruik maken van ons contactformulier.

Op het gebied van beveiligingsmaatregelen kunnen wij u ook ondersteunen door het uitvoeren van een Technische Security Consult. Wellicht wilt weten of uw beveiligingsconcept waterdicht is, maak dan gebruik van onze Mystery Guest. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Meer informatie?
Hans Slaman
Algemeen Directeur