Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Agressie en geweld tegen bestuurders van bedrijven, politieke ambtsdragers en medewerkers in het openbaar bestuur is een groeiend probleem. Helaas is het voor velen met een hoge, gezichtsbepalende functie, en misschien ook wel voor u, een dagelijkse realiteit en zien we de dreiging eerder toe- dan afnemen. Impopulaire maatregelen worden bestuurders namelijk steeds vaker persoonlijk aangerekend, waardoor de kans op afpersing en bedreiging stijgt. Speciaal voor u hebben we het Executive Security Plan opgezet.

Altijd voorbereid op onverwachte situaties

Zeker in uw positie is een Executive Security Plan essentieel om voorbereid te zijn op het onverwachte. Om uw veiligheid te waarborgen zijn beveiligingsmaatregelen daarom het overwegen waard. Wij denken daarbij graag met u mee. Als security partner kunnen wij de gewenste maatregelen in kaart brengen én uitvoeren.

Zo gaan we te werk

Het Executive Security Plan begint altijd eerst met een diepgaande risicoanalyse en een uitvoerig gesprek met u en uw naaste omgeving. Onze specialisten zoeken uit met welke veiligheidsrisico’s u te maken heeft en stellen vervolgens een gedetailleerd beveiligingsplan op. Alle voor u en uw naasten noodzakelijke maatregelen komen aan bod. U kunt erop rekenen dat we echt alles uit de kast halen om uw veiligheid te waarborgen.

Ontzorgen in de breedste zin

Om uw Executive Security Plan tot in de puntjes te regelen, is een eenduidige en centrale coördinatie en aansturing aan te bevelen. Hierbij kan ons Family Security Office een uitstekende partner zijn. Als eerste aanspreekpunt ontzorgen we u volledig op het gebied van veiligheid en administratieve taken. Wij onderhouden uw contacten met externe veiligheidspartners en zien erop toe dat zij de gemaakte afspraken nakomen en de beloofde kwaliteit leveren. Zo kunt u erop vertrouwen dat u optimaal beschermd bent tegen risico’s, zowel binnen als buiten de deur.

Uw veiligheid, onze prioriteit

Niet alleen voor u, maar ook voor uw naasten en de organisatie waar u verantwoordelijk voor bent, is het van allergrootste belang dat u onbedreigd uw werk kunt doen. Dat kan met ons Executive Security Plan. Met meer dan 35 jaar ervaring bent u bij het Family Security Office gegarandeerd in goede handen. Is dit de beveiliging die u zoekt? Neem vandaag nog contact met ons op. Ons team van ervaren veiligheidsexperts staat klaar om uw veiligheid te versterken.

Graag ontvang ik de menukaart Family Security Office

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.