Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Neem passende maatregelen tegen bedreiging of afpersing

Hoge bomen vangen veel wind. Dat geldt zeker als u eigenaar, bestuurder, directie- of raadslid van een grote en succesvolle organisatie bent. De buitenwereld beschouwt u vaak als de verpersoonlijking van de organisatie. Dit houdt in dat er aan de ene kant met bewondering naar u wordt opgekeken, maar ook dat eventuele beleidswijzigingen of veranderingen in het bedrijf u persoonlijk worden aangerekend. Dit zorgt ervoor dat u zowel erg waardevol als kwetsbaar bent.

Beveiligingsmaatregelen nemen

Het uitoefenen van een hoge, veelbesproken functie vergroot de kans op bedreiging of afpersing. Om uw veiligheid te waarborgen zijn beveiligingsmaatregelen daarom het overwegen waard. Wij denken daarbij graag met u mee. Als security partner kunnen wij de gewenste maatregelen in kaart brengen én uitvoeren. Hiervoor werken wij met een Executive Security Plan.

Executive Security Plan

In het Executive Security Plan worden het risicoprofiel en de veiligheidssituatie van de bestuurder(s) van een onderneming uitgebreid beschreven. Hierbij worden tevens mogelijkheden aangereikt om de juiste maatregelen te nemen.

Hierbij is het voor ons de uitdaging om beveiliging zo in te richten dat dit als extra leefcomfort wordt ervaren.

Succesvolle beveiliging

Om het Executive Security Plan tot een goede uitvoer te kunnen brengen, is een eenduidige en centrale coördinatie en aansturing vereist. Hierbij kan onze Family Security Office een uitstekende partner zijn. Meer weten? Neem contact op of maak een afspraak.

Neem contact met ons op
Hans Slaman
Algemeen Directeur