Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Nooit twijfelde u aan de loyaliteit van uw werknemers. Waarom zou u? Ze vormen immers al jaren de vertrouwde gezichten achter uw onderneming. Toch kan het geen kwaad om af en toe vinger aan de pols te houden. Door niet alleen vooraf, maar ook tijdens de arbeidsrelatie uw personeel te screenen, houdt u zicht op potentiële risico’s.

Waarom uw eigen medewerker screenen?

U bent goed op de hoogte van de kwalificaties en werkervaring van uw personeel en weet wat u in huis heeft. Maar net zoals bij ieder mens, veranderen de werk- en leefsituaties van uw werknemers voortdurend. Vanaf het moment van het tekenen van de arbeidsovereenkomst tot vandaag kunnen er ontwikkelingen plaatsvinden die mogelijk invloed hebben op de huidige of toekomstige prestaties van deze medewerker. In zo’n geval kan in-employment screening een handig hulpmiddel zijn om zicht te krijgen op mogelijke risico’s. Denk aan fraude, financiële problemen of diefstal. 

In het geval van financiële problemen wordt er met de screening ook ingespeeld op de kwetsbaarheid van werknemers. Met schulden worden zij chantabel en kwetsbaar en kunnen ze van buitenaf benaderd worden. 

Daarnaast is uw eigen onderneming ook voortdurend in ontwikkeling. Misschien wilt u ten behoeve van certificeringen een kwaliteitsslag in uw organisatie maken, kiest u een andere koers, verandert een werknemer van functie of krijgt een medewerker promotie. Ook in zo’n geval helpt een in-employment screening om potentiële risico’s in kaart te brengen.

Hoe werkt een in-employment screening?

Wat we screenen en hoe we dat doen, hangt volledig af van uw situatie. Een in-employment screening vullen we volledig naar uw wens in. Met onze eigen webapplicatie kunnen werkgevers heel eenvoudig een screening aanvragen en kunnen werknemers makkelijk en snel de gewenste gegevens aanleveren. Het is mogelijk de look and feel van een organisatie te integreren. Bovendien kunnen alle screenings 24/7 gevolgd worden. Als gecertificeerd onderzoeksbureau kunnen we u verzekeren dat alle screeningdata veilig is. Bij het verwerken van de gegevens houden wij ons strikt aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Graag ontvang ik de menukaart Screening

Meer informatie

Wenst u de betrouwbaarheid en integriteit van nieuwe werknemers te onderzoeken? Kijk dan eens naar onze oplossingen op het gebied van pre-employment screening. We komen graag bij u langs om de risico’s van uw organisatie te analyseren en we helpen u bij het samenstellen van één of meerdere screeningspakketten. Vraag hierboven onze Menukaart Screening aan voor een handig overzicht met de verschillende mogelijkheden. Meer weten? Neem gerust contact met ons op. 

Neem contact met ons op
Rivka van Doorn
Manager afdeling Screening & Backoffice