Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Ieder mens krijgt te maken met veranderingen in zijn leef- of werkomgeving. Door niet alleen vooraf, maar ook tijdens de arbeidsrelatie uw personeel te screenen, houdt u zicht op potentiële risico’s.

Waarom uw eigen medewerker screenen?

U bent goed op de hoogte van de kwalificaties en werkervaring van uw personeel maar situaties bij uw personeel veranderen voortdurend. Vanaf het moment van het tekenen van de arbeidsovereenkomst tot vandaag kunnen er bij uw medewerker in de privésfeer diverse zaken hebben afgespeeld. Deze zaken kunnen van invloed zijn op de huidige of toekomstige prestaties van deze medewerker.

Binnen uw organisatie kunnen er ontwikkelingen zijn waardoor u het huidige personeel wilt screenen. U kunt hierbij denken aan een functiewijziging of een organisatiewijziging. Wellicht wilt u potentiële risico’s in kaart brengen, ook dat is een reden om uw huidige personeel te screenen.

Door tussentijds uw personeel te screenen zorgt u ervoor dat u zicht hebt op risicofactoren als fraude, financiële problemen of diefstal.

In-employment screening uit laten voeren door International Security Partners

Bij een in-employment screening kijken we naar informatie zoals:

  • De financiële situatie
  • Een verklaring omtrent het gedrag (VOG)
  • Open bronnenonderzoek

Wat we screenen en hoe we dat doen hangt volledig van uw situatie af. Een in-employment screening vullen we volledig naar uw wens in.

Door middel van de screening zorgen we voor inzicht in de identiteit, betrouwbaarheid en integriteit van de betreffende persoon.

Hoe screenen wij uw personeel?

International Security Partners heeft voor het screenen zelf een webapplicatie ontworpen. Onze applicatie is zo ontworpen dat uw medewerkers makkelijk, eenvoudige en snel de gewenste gegevens kunnen aanleveren.

U als werkgever kunt met hetzelfde gebruikersgemak een screening aanvragen.

  • Zeer gebruiksvriendelijke webapplicatie voor zowel de werkgever als de kandidaat
  • Op maat gemaakt met uw eigen look & Feel
  • Simpel en snel een screening aanvragen voor het gewenste niveau
  • Alle screenings kunnen 24/7 live gevolgd worden
  • Overal en altijd inzicht in uw lopende en afgeronde screenings
  • Snel en duidelijk proces
  • Passend binnen de Nederlandse wet- en regelgeving

Privacy, bescherming en wetgeving

Als gecertificeerd onderzoeksbureau kunnen we u verzekeren dat gegevens van de te screenen personen veilig zijn. Bij het verwerken van de gegevens houden wij ons strikt aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Bij alle screenings houden wij uiteraard rekening met de privacy van zowel u als uw medewerker.

De menukaart screening van International Security Partners

International Security Partners biedt service op maat met de menukaart screening. Onze menukaart biedt u duidelijk en overzichtelijk onze tarieven. Vraag hieronder onze ‘menukaart’ screening aan om uw pakket samen te stellen.

We komen graag bij u langs om de risico’s van uw organisatie te analyseren en we helpen u bij het samenstellen van één of meerdere screeningspakketten. U krijgt van ons altijd een deskundig advies op het gebied van de screening. Dit kan natuurlijk ook bij de aanstelling van nieuwe medewerkers door middel van pre-employment screening.

Graag ontvang ik de 'Menukaart' screening

Neem contact met ons op
Rivka van Doorn
Senior Consultant