Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Uw bedrijf boekt succes na succes en verschijnt regelmatig in de media. Hierdoor geniet uw gezin van een comfortabel leven. Helaas zijn er ook mensen die hier ongewenst van mee profiteren of die u minder gunnen. Onderschat de risico’s die gepaard gaan met succes niet. Om uw gezin te beschermen en zorgeloos te blijven ondernemen, hebben wij het Family Security Plan opgezet.

Wat is het Family Security Plan?

Met een Family Security Plan kunnen we gezinnen structureel beschermen en volledig ontzorgen op het gebied van veiligheid. Of het nou gaat om diefstal, fraude, afpersing of ontvoering, ons team van specialisten brengt uw situatie in kaart en treft de juiste beveiligingsmaatregelen. We begrijpen dat elke gezinssituatie anders is. Daarom zorgen wij dat onze maatregelen passen bij het specifieke risicoprofiel van uw gezin. Hierdoor kunt u ongestoord van uw dagelijks leven genieten.

Vol in het zicht of onzichtbaar op de achtergrond: onze dienst beveiligt u overal. Wij bieden niet alleen fysieke bescherming om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot uw privé-omgeving. Ook waarborgen wij digitale bescherming door uw informatie, data en social media regelmatig te controleren. Onze prioriteit is dat uw leven normaal en veilig voelt.

Voordelen van het Family Security Plan

Wij faciliteren de beveiliging van systemen, personen en gegevens in de breedste zin. Hierdoor is onze Family Security Office van grote waarde en dit is tevens wat ons uniek maakt. Met de voordelen van ons beveiligingsplan bent u risico’s altijd een stap voor:

  • Het Family Security Office is uw eerste aanspreekpunt en biedt volledige ontzorging met betrekking tot uw veiligheid.
  • Met onze 24-uurs response service wordt u direct ondersteund en geholpen bij een verdachte situatie.
  • Wij onderhouden uw contacten met externe veiligheidspartners en controleren geregeld dat ze de kwaliteit leveren die ze beloven.
  • Uw online vindbaarheid wordt gemonitord en uw privégegevens worden verwijderd op websites waar ze zichtbaar zijn.
  • We nemen alle administratieve taken volledig uit handen, zodat u daar volledig in ontzorgt wordt.
  • Wij verhelpen storingen aan uw alarmsysteem en zorgen ervoor dat bij alarmmeldingen de juiste actie wordt genomen.
  • Wij onderhouden nauw contact met uw wijkagent om op de hoogte te blijven van de veiligheid in uw woonomgeving.
  • Bij verdachte activiteiten in uw buurt die uw veiligheid bedreigen, brengen wij u op de hoogte en overleggen welke acties we moeten ondernemen.
  • Onze consultants zijn uw spin in het web tussen al uw veiligheidsdiensten en nemen voor u de regie in handen.

Gezinsbeveiliging op maat: zo gaan wij te werk

Het opstellen van een Family Security Plan begint altijd met een diepgaande risicoanalyse om alle potentiële veiligheidsrisico’s in kaart te brengen en de benodigde beveiligingsmaatregelen te bepalen. Op basis van deze analyse bespreken wij verschillende maatregelen om u te beschermen. Denk onder meer aan uw online activiteiten en data, elektronische beveiliging en de organisatorische en fysieke beveiliging in en rondom uw woning.

Wij anticiperen continu op mogelijke dreigingen, identificeren potentiële risico’s en passen het beveiligingsplan voortdurend aan op actuele omstandigheden en criminele trends en ontwikkelingen. Bij incidenten handelen we snel en effectief, zodat uw gezin direct op onze professionele hulp en ondersteuning kan rekenen. Bovendien is onze aanpak oplossingsgericht: we onderzoeken incidenten en treffen verbetermaatregelen om toekomstige problemen te voorkomen. 

Risico’s worden te vaak onderschat

Er hoeft geen directe aanleiding te zijn om onze dienst te gebruiken, maar het is altijd goed om u van de risico’s bewust te zijn wanneer uw vermogen aanzienlijk stijgt. Als er nog geen sprake is van een bedreigende situatie, maken we op basis van de risicoanalyse afspraken met u en uw gezin om schade en schande een paar stappen voor te zijn.

Heeft u wegens concrete bedreiging wel een directe aanleiding om gezinsbeveiliging bij ons aan te vragen? Dan gaan wij gelijk over op een grondige dreigingsanalyse. Wij stellen risicoscenario’s op en bespreken met u tot welke beveiligingsmaatregelen we moeten overgaan.

De veiligheid van uw gezin is onze zorg

Persoonlijke aandacht en zorg is het uitgangspunt bij alles wat we doen. Voor ons bent u geen klantnummer. Onze consultants begrijpen als geen ander in welke situatie u zich bevindt en wat de impact daarvan is op uw leven en gezin. Zij doen er alles aan om uw veiligheid te waarborgen.

Onze consultants zijn daarom integer, discreet en professioneel, en handelen altijd met respect en vertrouwen voor uw privacy. Voor ons is dat niet alleen een topprioriteit, maar een absolute noodzaak. Met het Family Security Plan zorgen wij ervoor dat u en uw gezin weer met een veilig gevoel over straat gaan. 

Uw gezin beschermen? Wij staan voor u klaar.

Met ons Family Security Plan kunt u erop vertrouwen dat uw gezin altijd beschermd is tegen potentiële veiligheidsrisico’s, zowel binnen als buiten de deur. Waar u ook heen gaat, u kunt op ons rekenen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u helpen bij het waarborgen van uw veiligheid. 

Neem contact met ons op
Hans Slaman
Oprichter