Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Heeft u last van een (dreigende) crisis binnen uw organisatie? Dit eist veel van u en uw organisatie. Ons team van experts helpt u graag en kan fungeren als onderdeel van uw crisisteam, klankbord en extra ondersteuning. Zo zorgen zij voor de juiste aansturing, advies op strategisch niveau en voeren we bijkomende specialistische werkzaamheden uit. Hoe wij u het beste kunnen ondersteunen, is afhankelijk van uw organisatie en de kennis en ervaring van uw huidige crisisteam.

Ondersteuning als lid of klankbord

Een van onze adviseurs is onderdeel van het crisisteam, beantwoordt alle vragen en zorgt ervoor dat uw team het crisisplan volgt zoals dat is opgesteld.

Advies bij en uitvoering van interne en externe crisiscommunicatie

Tijdens een crisis komt er veel op uw crisisteam af. Daarom moet er duidelijk gecommuniceerd worden, zowel intern als extern. Door de jarenlange ervaring van onze adviseurs weten zij precies hoe zij uw team kunnen ondersteunen. Zo weten zij als geen ander welke vragen er op u afkomen en hoe daar het beste op gereageerd en geacteerd kan worden richting de rest van uw organisatie, familie van betrokkenen, de pers en ook de politie of recherche. Bij die laatste groep weten onze adviseurs welke informatie van belang is en scheiden ze hoofd- en bijzaken van elkaar en waarborgen ze een gedegen onderzoek tijdens een crisissituatie.

Organiseren van opvang voor medewerkers en/of slachtoffers

Uw medewerkers en slachtoffers van de crisis verdienen de zoveel mogelijk goede zorg en aandacht. Afhankelijk van de crisissituatie kan dit variëren van interne slachtofferzorg tot het inzetten van professionals. Wij weten welke zorg en ondersteuning nodig is en waar dit het beste vandaan te halen is.

Meer informatie

Naast directe ondersteuning bij een crisis kunnen wij u ook helpen met andere vergelijkbare zaken. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een crisisplan, het beoordelen van uw huidige plan of het testen van een plan met een crisissimulatie. Download hieronder onze dienstenkaart ‘Crisismanagement’ voor een volledig overzicht. Heeft u nog andere vragen over crisismanagement? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Neem contact met ons op
Hans Slaman
Oprichter