Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141
Chubb
Als wereldwijde leider op het gebied van cyberverzekeringen weet Chubb als geen ander welke risico’s er op de loer liggen en hoe bedrijven zich hiertegen kunnen wapenen. Daarom hebben we Chubb Cyber ERM ontwikkeld, de verzekeringsoplossing met uitgebreide dekking en ondersteuning voor, tijdens en na een incident.
Cumela
Cumela is de brancheorganisatie voor ondernemers in groen, grond en infra. We streven naar een cumelasector die in de maatschappij herkend, gewaardeerd en geaccepteerd wordt. We zorgen dat onze sector haar potentieel benut en helpen haar duurzaam vooruit!
Bex* Communicatie
Bex*communicatie versterkt de communicatiekracht van mensen, merken, bedrijven, organisaties en bewegingen.
 BKR
Stichting BKR biedt veilige en betrouwbare informatie over leningen, om financieel welzijn te bevorderen.
Justis 
De screeningsautoriteit Justis werkt aan een veiligere en rechtvaardigere samenleving door het screenen van personen en organisaties
DUO 
De Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) voor studenten en scholieren verstrekt studiefinanciering, erkent diploma’s en organiseert examens.
WLS 
De logistieke sector beschikt over het Waarschuwingsregister Logistieke Sector (WLS). Het WLS is een ‘blacklist’ om draaideurcriminelen zoveel als mogelijk buiten de sector te houden.