Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Problemen uit handen nemen

International Security Partners lost uw problemen niet alleen op, we nemen ze voor u ook uit handen. We voorkomen, beperken en beheersen schade en schande bij organisaties en personen als gevolg van securityrisico’s. We voelen ons mede-eigenaar van het probleem. Daarom staan we u van A tot Z bij, ook nadat de zaak is afgerond. Integer, secuur en professioneel: we solve.

Met de kennis van toen én nu

In een tijd waarin fraude, compliance en cybersecurity nog in de kinderschoenen stonden, bouwde Hans Slaman een organisatie die – toen én nu nog steeds – toonaangevend is op het gebied van securityrisico’s. Met ruim 35 jaar ervaring in het veld bewijzen we keer op keer in staat te zijn om criminele trends en maatschappelijke ontwikkelingen te vertalen naar dienstverlening. We bieden u precies de ondersteuning die u nodig heeft en daarvoor gaan we graag een stapje verder. Dat doen we zonder omwegen, in duidelijke taal. Zo weet u waar u aan toe bent. Dát is ontzorgen.

Onze diensten

ISP biedt diensten op het gebied van screening, cybersecurity, fraude en integriteit, consultancy, family security en crisismanagement. Een volledig pakket veiligheidsdiensten waarmee onze experts ondersteuning op maat bieden. Zo helpen we u om zo zorgeloos mogelijk door het leven te gaan, nu en later. Want we denken niet alleen aan nu, we denken ook vooruit. Zo verhelpen we niet alleen problemen, maar voorkomen we ze ook. En zo blijven we in staat om de meest effectieve, efficiënte en innovatieve oplossingen aan te bieden. Want stilzitten is niks voor ons.

Een team, een familie

In 1987 werd ISP opgericht door Hans Slaman. In 2014 trad zijn zoon, Evert Slaman, als de tweede generatie toe tot het bedrijf en vanaf 2024 staat Evert aan het roer van de onderneming. We zijn dus een familiebedrijf, en we streven ernaar dat gevoel van samenwerking ook op u over te brengen. Onze medewerkers vormen daarin onze ruggengraat: zij zijn uw steun en toeverlaat. Daar is vertrouwen voor nodig en dat begrijpen wij. Daarom heeft ons team alle expertise in huis, waaronder strafrecht, criminologie, beveiliging en juridische deskundigheid. Er gaat altijd een expert met uw zaak aan de slag. Uw persoonlijke contactpersoon is iemand met kennis van zaken en een luisterend oor. We denken mee – voor, tijdens en na het onderzoek zijn we er voor u. 

Uw ervaring is onze prioriteit

Ieder jaar slagen we voor de audit Particulier Onderzoeksbureau. Dit kwaliteitskeurmerk en onze ISO 27001-certificering zien wij als een bevestiging van ons streven naar service excellence. Zorgen dat u niet alleen zo goed mogelijk maar ook zo aangenaam mogelijk geholpen wordt is onze prioriteit. Naast dat deze keurmerken onze werkwijze bevestigen, dwingen ze ons ook om continu te blijven nadenken en innoveren. Zowel over interne processen, procedures en onze integriteit als over de veiligheid van onze data en die van u. Zo blijven we up-to-date in een continu veranderend veiligheidslandschap. 

Neem contact met ons op
Evert Slaman
Algemeen directeur