Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Onze organisatie

International Security Partners is dé specialist op het gebied van risicomanagement. Wij ondersteunen bedrijven en vermogende particulieren in risicomanagement. Risico’s zoals afpersing, ontvoering, bedreiging, fraude, (informatie-)diefstal, productcontaminatie-, integriteitsschendingen en belangenverstrengeling. Ons doel is om schade en schande te voorkomen, te beperken en te beheersen.

Familiebedrijf

ISP werd in 1987 opgericht door Hans Slaman. Hans heeft ISP weten op te bouwen tot het bedrijf dat er nu staat: Dé specialist op het gebied van (pre-) employment screening, crisis management, security consultancy, (fraude) onderzoek, cyberrisico’s en persoonsbeveiliging voor vermogende families. Sinds 2014 is zoon Evert Slaman als 2de generatie werkzaam binnen ISP.

De medewerkers

Het team van ISP bestaat uit betrokken en professionele medewerkers die dagelijks bezig zijn om onze klanten te adviseren en te ondersteunen bij hun fraude- en veiligheidsrisico’s. Samen met dit team lukt het ons elke dag weer om in te spelen op de behoeftes en wensen van onze klanten.

Wat wij voor u kunnen doen

Onze kernwaarden

  • Integer
  • Secuur
  • Professioneel

Ons doel

Ons doel is om er samen met u voor te zorgen dat u zorgeloos uw zaken kunt uitvoeren. Daarbij zijn we overtuigd van de waarde van een langdurige samenwerkingsrelatie met onze klanten. Begrijpen waar het bij de klant om gaat, dat is wat wij willen. Die kennis stelt ons team in staat om telkens weer de beste, meest effectieve, efficiënte en innovatieve oplossing aan te bieden.

Als geen ander is ons bekend dat risico’s aan verandering onderhevig zijn. Het monitoren van die veranderende risico’s is ons toevertrouwd en past in onze visie over risicomanagement. Samen met u, als klant en partner kijken naar mogelijk toekomstige risico’s is de basis voor uw veilige toekomst en groei. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0320 284141.

Meer informatie?
Hans Slaman
Algemeen Directeur

Meer dan 25 jaar ervaring in risicomanagement

Download onze handige leaflet met onze bedrijfsinformatie.

Direct downloaden