Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Onze organisatie

In 1987 heeft Hans Slaman International Security Partners opgericht, omdat hij klanten wilde ondersteunen om schade en schande te voorkomen, te beperken en te beheersen. Vanuit deze missie worden, met enorme passie, vele klanten in binnen- en buitenland door ons geholpen.

Uiteindelijk willen wij een toonaangevende organisatie zijn ten aanzien van risicomanagement, gericht op criminaliteit gerelateerde risico’s. Wij geloven erin dat we dit zullen bereiken door onze klanten als partners te beschouwen en willen vanuit dat partnership gezamenlijk problemen oplossen.

Bekijk onze video

Kernwaarden

  • Integer
  • Secuur
  • Professioneel

Wat doen wij voor u?

In één woord zou u onze diensten kunnen omschrijven als risicomanagement. Dit omvat onder meer:

Ons doel: voor u een zorgeloze toekomst

Ons doel is om er samen met u voor te zorgen dat u een zorgeloze toekomst tegemoet gaat. Daarbij zijn we overtuigd van de waarde van een langdurige samenwerkingsrelatie met onze klanten. Begrijpen waar het bij de klant om gaat, dat is wat wij willen. Die kennis stelt ons team in staat om telkens weer de beste, meest effectieve, efficiënte en innovatieve oplossing aan te bieden.

Als geen ander is ons bekend dat risico’s aan verandering onderhevig zijn. Het monitoren van die veranderende risico’s is ons toevertrouwd en past in onze visie over risicomanagement. Samen met u, als klant en partner kijken naar mogelijk toekomstige risico’s is de basis voor uw veilige toekomst en groei. Maak kennis met onze specialisten

Meer informatie?
Hans Slaman
Algemeen Directeur

Download onze dienstenkaart 'Veilig reizen'

ISP biedt service op maat, download onze menukaart screening om uw pakket samen te stellen.

Direct downloaden

Vraag onze menukaart Screening aan

ISP biedt service op maat, download onze menukaart screening om uw pakket samen te stellen.

Direct downloaden