Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Een handdruk en ongeveer dertig seconden tijd: dat is alles wat iemand nodig heeft om een mening over een ander te vormen. Hoewel u met een eerste indruk en een gezonde dosis mensenkennis een heel eind komt, wilt u niet voor verrassingen komen te staan bij het aangaan van een zakelijke relatie. Een screening van (toekomstig) medewerkers door ISP zorgt ervoor dat u geen risico loopt.

Raak overtuigd van de betrouwbaarheid van uw zakenpartners en medewerkers

Of het nu om (nieuw) personeel of zakenpartners gaat: de mensen waarmee u werkt spelen een cruciale rol voor de gezondheid van uw onderneming. pre-employment screening van ISP toetst de betrouwbaarheid van deze personen, zodat u zeker weet dat u veilig zaken kunt doen.

Screening van rechtspersonen en uw medewerkers

Door middel van een informatie-analyse wordt de integriteit van een zakelijke relatie in beeld gebracht. Een screening van rechtspersonen draagt bij aan risicomanagement: het helpt een organisatie bij het beheersen van continuïteitsrisico’s.

De bedrijfsrisico’s van uw organisatie worden altijd in acht genomen. Bij ISP wordt er discreet met gegevens omgegaan. Wij voldoen dan ook aan alle wet- en regelgeving omtrent privacy.

Bekijk onze video over screening

Wat we voor u kunnen betekenen

Screening rechtspersonen
Ga in zee met de juiste organisaties
Bekijk deze dienst
Pre-employment screening
Weet wie u in dienst neemt
Bekijk deze dienst
In-employment screening
Screenen van uw huidige personeel
Bekijk deze dienst
Buitenland screening
Ook uw internationale medewerkers screenen?
Bekijk deze dienst

De menukaart screening van International Security Partners

ISP kent geen standaard screenings. Iedere organisatie is uniek en vereist een andere aanpak. We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om uw wensen en eisen in kaart te brengen. Op basis daarvan stellen we – samen met u – een persoonlijk screeningspakket samen. De onderdelen die wij voor u kunnen screenen zijn terug te vinden in onze handige ‘Menukaart Screening’.

Graag ontvang ik de 'Menukaart' screening

Neem contact met ons op
Rivka van Doorn
Senior Consultant