Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Een gezond bedrijf valt of staat met betrokken en betrouwbare medewerkers. De vraag is echter: hoe weet u nou of u op uw personeel kunt bouwen? Met een eerste indruk en een gezonde dosis mensenkennis, komt u ongetwijfeld een heel eind. Maar die eerste indruk kan óók misleidend zijn. Om de risico’s te beperken, kan het dan ook raadzaam zijn uw (toekomstige) medewerkers te screenen. Wij helpen u graag bij het samenstellen van één of meerdere screeningspakketten.

Waarom kiezen voor een screening?

Een CEO die, na het plegen van fraude, toch elders weer aan de slag kan, een pedagoog die met een ‘nepdiploma’ aangenomen wordt bij een kinderopvang of een collega die nauwe banden onderhoudt met een terreurgroep – iemand kan in eerste instantie betrouwbaar lijken, maar schijn bedriegt in sommige gevallen. En het zijn juist deze gevallen die enorme gevolgen kan hebben voor u en uw organisatie. Denk daarbij aan negatieve publiciteit, imagoschade en financiële schade en zelfs maatschappelijke of emotionele schade. Juist daarom is het zo belangrijk (potentiële) werknemers te screenen. Zie het als risicomanagement: het helpt uw organisatie bij het beheersen van continuïteitsrisico’s.

Ruim 35 jaar ervaring
Wij kennen onze klanten en weten wat ze doen
ISO 27001 gecertificeerd

Hoe gaan we te werk?

Iedere organisatie is uniek en vereist een andere aanpak. Wij gaan graag (vrijblijvend) met u in gesprek om uw wensen, eisen en behoeftes scherp te krijgen. Op basis hiervan, stellen we samen met u een persoonlijk screeningspakket samen. ISP heeft voor het screenen een eigen webapplicatie ontworpen waarmee werkgevers eenvoudig een screening aanvragen en kandidaten makkelijk en snel de gewenste gegevens aan kunnen leveren. In de webapplicatie kunt u de screenings binnen uw organisatie 24/7 volgen. U heeft dan ook op ieder gewenst moment inzicht in lopende en afgeronde screenings. Bij iedere screening houden wij uiteraard rekening met zowel uw privacy als die van uw kandidaat. ISP voldoet aan de eisen zoals gesteld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Wat kan ISP voor u doen?

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom biedt International Security Partners een breed scala aan dienstverlening die u helpt uw systemen optimaal te beveiligen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u een intake inplannen voor een screening? Neem dan contact met ons op.

Menukaart 'screening' downloaden

Evert Slaman, Hans Slaman - International Security Partners BV (ISP bv)
tweefactorauthenticatie

Bekijk onze video

Wat bieden we?

Pre-employment screening
Weet wie u in dienst neemt met een antecedentenonderzoek
Bekijk deze dienst
Buitenland screening
Ook uw internationale medewerkers screenen?
Bekijk deze dienst

Meer informatie

Wilt u meer weten over alle onderdelen die wij kunnen screenen? Vraag dan hieronder onze Menukaart Screening aan of neem contact met ons op. 

De menukaart screening van ISP

ISP kent geen standaard screenings. Iedere organisatie is uniek en vereist een andere aanpak. We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om uw wensen en eisen in kaart te brengen. Op basis daarvan stellen we – samen met u – een persoonlijk screeningspakket samen. De onderdelen die wij voor u kunnen screenen zijn terug te vinden in onze handige ‘Menukaart Screening’. Deze menukaart kunt u hieronder aanvragen.

Graag ontvang ik de menukaart Screening

Neem contact met ons op
Rivka van Doorn
Manager afdeling Screening & Backoffice