Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Zijn uw beveiligingssystemen betrouwbaar?

U wilt graag uw bedrijf beveiligen door middel van een alarmsysteem, al dan niet in combinatie met een camerasysteem. Uit de praktijk blijkt dat het maken van de juiste keuze hierin niet eenvoudig is. Genomen maatregelen zijn niet altijd gebaseerd op realistische risico scenario’s. Dit kan leiden tot situaties waarbij de beveiligingsmaatregelen niet het gewenste resultaat opleveren.

Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfsbeveiliging, kunnen wij u bij het opstellen en realiseren van beveiligingsplannen goed adviseren en ondersteunen. Op die manier voorkomt u dat er falende beveiligingsmaatregelen worden genomen en onnodige kosten worden gemaakt.

Wat wij doen

Op basis van een risicoanalyse krijgt u advies over de te nemen technische beveiligingsmaatregelen. Wanneer er overeenstemming is over de te nemen maatregelen gaan we voor u aan de slag.

- Offertes aanvragen bij meerdere leveranciers;
- De offertes beoordelen op prijs en kwaliteit verhouding;
- Een selectie maken van de voor uw situatie beste aanbieding;
- De realisatie van de beveiligingsmaatregelen begeleiden;
- Een opleveringstoets uitvoeren op basis van een realistisch risicoscenario.

Uw voordelen

  • International Security Partners is volledig onafhankelijk en hierdoor in staat om objectief naar uw vraagstuk te kijken;
  • U profiteert van onze jarenlange praktijk ervaring en expertise;
  • De zekerheid dat u investeert in beveiligingsmaatregelen die er toe doen, zonder dat er sprake is van overkill.

Meer informatie

International Security Partners kan, dankzij jarenlange ervaring, een professioneel advies uitbrengen over de voorgenomen maatregelen. Hierdoor leveren wij een waardevolle bijdrage aan uw beveiligingsdoelstellingen.

Wij hebben de kennis in huis om uw technische beveiligingsmaatregelen te beoordelen en daar waar nodig te verbeteren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.
Bekijk hier wat wij nog meer voor u kunnen betekenen op het gebied van Security Consultancy.

Toetsen van uw huidige technische beveiligingsmaatregelen

Wanneer u onlangs al een analyse heeft uitgevoerd op uw technische beveiligingsmaatregelen dan kunnen wij voor u toetsen of deze conform uw verwachtingen werken. International Security Partners kan met de inzet van een Mystery Guest de werking van deze maatregelen toetsten.

Meer informatie?
Hans Slaman
Algemeen Directeur