Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

U wilt graag uw bedrijf beveiligen door middel van een alarmsysteem, al dan niet in combinatie met een camerasysteem. Uit de praktijk blijkt dat het maken van de juiste keuzes moeilijker is dan je vooraf zou denken. Zo leveren genomen maatregelen niet altijd het gewenste resultaat op. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfsbeveiliging adviseren en ondersteunen wij u graag bij het opstellen en realiseren van beveiligingsplannen. Daarmee voorkomen we dat u ontoereikende maatregelen neemt en onnodige kosten maakt.

Onze werkwijze

We doen een risicoanalyse en adviseren u, op basis van de analyse, over de beveiligingsmaatregelen die u het beste kunt nemen. Wanneer we het eens zijn over de maatregelen gaan we voor u aan de slag. Dat doen we met:

  • Offertes aanvragen bij meerdere leveranciers;
  • De offertes beoordelen op prijs-kwaliteitverhouding;
  • Een selectie maken van de aanbiedingen die het beste passen bij uw situatie;
  • De realisatie van de beveiligingsmaatregelen begeleiden;
  • Een opleveringstoets uitvoeren op basis van een realistisch risicoscenario.

Uw voordelen

Wanneer wij u adviseren op het gebied van beveiligingsmaatregelen profiteert u van de volgende voordelen:

  • De objectiviteit van International Security Partners. We zijn volledig onafhankelijk en daarom in staat objectief naar uw vraagstuk te kijken;
  • Onze jarenlange praktijkervaring en expertise;
  • De zekerheid dat u investeert in beveiligingsmaatregelen die ertoe doen, zonder dat er sprake is van onnodige maatregelen.

Toetsen van uw huidige technische beveiligingsmaatregelen

Heeft u onlangs een analyse uitgevoerd op uw technische beveiligingsmaatregelen? Wij kunnen de maatregelen toetsen om te kijken of ze voldoen aan uw verwachtingen. Dit doen wij onder andere met de inzet van een mystery guest.

Wij helpen u graag verder

Heeft u nog andere vragen over uw technische beveiligingsmaatregelen? Onze consultants beantwoorden graag al uw vragen. Daarnaast kunt u altijd een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen. Neem gerust contact op. 


Wilt u uw beveiligingsmaatregelen laten beoordelen?

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over één van onze diensten? Laat dan gerust een bericht achter via onderstaand contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact met ons op
Hans Slaman
Oprichter