Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Wij leggen uw vermoedens vast

Als werkgever bent u natuurlijk trots op uw bedrijf en op uw medewerkers. Helaas komt het nog steeds voor dat er medewerkers zijn die ongevraagd eigendommen van de werkgever mee naar huis nemen.

Heeft u het gevoel dat u bestolen wordt van uw bedrijfsmiddelen? Dan wilt u natuurlijk weten wat er is gebeurd en wie van uw medewerkers hierbij betrokken was. Om u hierbij te helpen kunnen we voor u verdachte gedragingen vastleggen met verborgen camera's.

Voorwaarde: concrete aanwijzingen en juridische eisen

Wij beschikken over diverse camera’s die verdacht gedrag vast kunnen leggen. De beelden worden op een (digitale) recorder opgeslagen en kunnen als bewijs dienen. Wij zijn in staat de opgenomen camerabeelden op afstand te analyseren.

In verband met de privacy van uw medewerkers, is het voor deze werkwijze noodzakelijk dat er concrete aanwijzingen zijn. Ook moet er aan bepaalde juridische eisen worden voldaan. Twijfelt u of we in uw geval gebruik mogen maken van deze werkwijze? Wij adviseren u graag.

De juiste vervolgacties

Met behulp van vastgelegde camerabeelden kunnen wij u ondersteunen bij het nemen van de juiste vervolgacties. Denk hierbij aan arbeidsrechtelijke maatregelen, maar ook bij het eventueel doen van aangifte bij de politie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op
Evert Slaman
Manager Fraude & Integriteit