Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Een e-mailtje met een rekening van uw vaste leverancier. Zo op het eerste gezicht niets aan de hand, toch? Totdat even later al uw bestanden vergrendeld blijken te zijn. Alleen door een flink bedrag neer te leggen, kunt u uw documenten ontsleutelen. En het klokje tikt - maakt u het losgeld niet binnen 72 uur over, dan zal dat bedrag zomaar eens omhoog kunnen gaan. Kortom: u bent slachtoffer van een ransomware-aanval. En dat kan grote gevolgen hebben...

Digitale en fysieke risico’s

Hoewel bovenstaand incident de afgelopen jaren een van de meest voorkomende crisissituaties is, zijn er uiteraard talloze crisissituaties mogelijk. Digitaal, maar ook fysiek. Van de mishandeling van een hulpbehoevende door een verpleger of een ernstige productiefout tot een medische calamiteit, complexe fraude of een grote brand. In onze snelle, dynamische wereld lopen organisaties tegenwoordig niet alleen méér risico’s, crisissituaties zijn over het algemeen ook complexer. Daarbij kan een crisis grote gevolgen hebben voor de reputatie en continuïteit van uw bedrijf; in sommige gevallen levert een dergelijke noodsituatie zelfs gevaar op voor de volksgezondheid.

Hoe gaan we te werk?

In de afgelopen tientallen jaren heeft ISP talloze organisaties ondersteund vóór, tijdens en na crisissituaties. Denk daarbij aan het opstellen van een crisismanagementplan, crisistrainingen en simulaties, advies over in- en externe communicatie als het noodlot toeslaat of het aansturen op een rechercheonderzoek. In veel gevallen werken we nauw samen met politie en openbaar ministerie, in het belang van onze opdrachtgever. Van bedreigingen tot afpersing en ransomware – dankzij ons omvangrijke portfolio weten we exact welke stappen ondernomen moeten worden om u te ondersteunen bij de continuïteit van uw bedrijf.

Wat bieden we?

Directe crisisondersteuning
Ligt er een crisis op de loer in uw organisatie?
Bekijk deze dienst
Trainingen crisismanagement
Hulp nodig bij de uitvoering van een crisisplan?
Bekijk deze dienst
Crisissimulatie
Hoe gaat uw crisisteam om met een crisis?
Bekijk deze dienst
Response service
24/7 bereikbaar en beschikbaar
Bekijk deze dienst

Meer informatie

Een crisissituatie eist veel van uw organisatie. Benieuwd wat onze experts in zo’n geval voor u kunnen betekenen? Vraag dan onze Dienstenkaart Crisismanagement aan of neem contact met ons op.