Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Cyberrisico’s ontwikkelen zich zo snel dat, wat vandaag als nieuw wordt beschouwd, waarschijnlijk morgen alweer achterhaald is. Het risico dat uw organisatie slachtoffer wordt van een cyberincident, ligt dan ook dagelijks op de loer. De mens heeft een cruciale rol bij het voorkomen van cyber incidenten. Een cyber awareness training van International Security Partners brengt het veiligheidsbewustzijn van uw medewerkers naar een hoger niveau en verhoogt hiermee de digitale weerbaarheid van uw organisatie.

Weten hoe criminelen te werk gaan is de 1e stap naar voorkoming van incidenten

Ons leven speelt zich steeds meer af in de digitale wereld, de kans op cyberincidenten wordt hierdoor steeds groter. Het voorkomen van incidenten vraagt bewustwording bij computergebruikers ten aanzien van cyber risico’s. Door kennis en inzicht in het her- en onderkennen van cyber risico’s verhoogt u de awareness binnen uw organisatie.

Een cyber awareness training vergroot de basiskennis van informatiebeveiliging

Doen uw medewerkers er alles aan om de informatie van uw organisatie te beschermen? Bewuste medewerkers leiden tot een beter beschermde organisatie. Met behulp van een cyber awareness training werken we aan de bewustwording van informatiebeveiliging voor medewerkers, zodat de kans dat uw organisatie slachtoffer wordt van cybercrime aanzienlijk kleiner wordt.

Het doel van een cyber awareness training

Bewustwording creëren is één van de doelstellingen van onze cyber awareness training. Naast deze bewustwording is het belangrijk dat uw medewerkers een cyberincident kunnen herkennen en voorkomen, en weten wat te doen wanneer zij slachtoffer zijn geworden, of dreigen te worden, van een cyberincident.

De doelstellingen van onze cyber awareness training nog even op een rij:

 • Het creëren van bewustwording ten aanzien van cyber risico’s en cyberincidenten
 • Het leren kennen, herkennen en voorkomen van cyberincidenten
 • Het leren herkennen en behandelen van gevoelige informatie.
 • Het instrueren van deelnemers om zo datalekken te voorkomen.

De inhoud van onze cyber awareness training

Cyberrisico's zijn er in een heleboel verschillende vormen, iedere vorm vereist weer een andere aanpak. Het is daarom belangrijk dat de medewerkers van uw organisatie bewust zijn van de werkwijze van cybercriminelen.

In de training worden praktijkvoorbeelden en cases genoemd om deelnemers bewust te maken van de verschillende soorten cyberincidenten:

 • Malware, Phishing, CEO-fraude, Man in the Middle, Spoofing en Hacking
 • Social Engineering en ientiteistfraude
 • Datalekken

Het creëren van bewustwording van de risico’s van cybercriminaliteit behandelen we door in te gaan op onderwerpen als:

 • Omgaan met bedrijfsmiddelen zoals bv een zakelijke telefoon of laptop
 • Veilig werken met de smartphone
 • AVG
 • Thuiswerken
 • Hoe informatie beveiligd moet worden

Duur en groepsgrootte

Deze training is geschikt voor 15 tot 20 deelnemers. De training duurt ongeveer 90 minuten, waarna er nog voldoende mogelijkheid is tot het stellen van vragen.

Interactief en geschikt voor alle medewerkers

Tijdens onze cyber awareness trainingen krijgen de deelnemers basiskennis en worden ze niet overspoeld met moeilijke termen en begrippen: de training is daarom voor iedereen goed te volgen.

De deelnemers worden uitgedaagd om actief deel te nemen. Doordat er voorbeelden uit onze dagelijkse praktijk worden gebruikt is de training interessant voor iedereen! De deelnemers krijgen bovendien praktische adviezen waarmee ze na afloop zelf aan de slag kunnen.

Download onze productkaart cyber awareness training voor meer informatie.

Cyber awareness training basis of maatwerk

Wij geloven in het bieden van maatwerk. We stellen daarom graag samen met u een cyber awareness training samen, passend bij de cultuur, normen en waarden van uw organisatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Maatwerk cyber awareness trainingen

De kracht van een maatwerktraining zit er in dat de aangereikte leerstof zoveel als mogelijk aansluit op de werkomstandigheden van de deelnemers.

Tijdens een intake gesprek bespreken we de doelen en verwachtingen van uw organisatie met betrekking tot de cyber awareness training. Daarnaast bespreken we zaken als:

 • De organisatie en haar activiteiten
 • Mogelijk eerder voorgekomen cyberincidenten
 • De aanwezigheid van bestaande procedures of protocollen met betrekking tot cyberrisico’s en informatiebeveiliging

Basis cyber awareness training

Wij bieden u ook te mogelijkheid om een basis training bij ons af te nemen. Deze training richt zich op algemene casussen en voorbeelden, en is niet branche specifiek. Ook worden eventuele bestaande procedures en protocollen tijdens deze training niet besproken.

Een cyber awareness training door International Security Partners

International Security Partners biedt de cyber awareness training zowel digitaal als klassikaal aan. Wilt u weten welke vorm er het beste past binnen uw organisatie neemt u dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0320 284141 of gebruik ons contactformulier.

Partner van diverse verzekeraars

Als partner van de diverse verzekeraars doen wij cyber risicoanalyses voor organisaties die een cyber verzekering afsluiten en bieden we incident response aan organisaties die slachtoffer zijn geworden van cybercriminaliteit. Dit heeft er toe geleid dat wij kennis hebben van de cyber risico’s binnen verschillende branches. Naast het uitvoeren van cyber risicoanalyses, incident response adviseren wij organisaties over hoe zij zich tegen cybercrime kunnen beschermen.

Uw organisatie op het juiste cyber security niveau

Naast de cyber awareness trainingen bieden wij cyber diensten aan die de organisatorische en technische maatregelen binnen uw organisatie toetsen.

Wilt u weten welke diensten het best passen binnen uw organisatie? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag.

Slachtoffer van een cyberincident

Bent u onlangs slachtoffer geworden van cybercriminaliteit, en heeft u direct ondersteuning nodig? Neem dan contact met ons op. In geval van nood zijn wij 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer 0320 284 141.

Download hier de informatie over onze cyber awareness trainingen

Alle informatie over onze cyber awareness trainingen hebben wij voor u samengevoegd in onze productkaart.

Graag ontvang ik de productkaart Cyber Awareness Training

Meer informatie?
Evert Slaman
Manager Fraude & Integriteit