Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Cyberrisico's ontwikkelen zich net zo snel als het internet. Wat vandaag nieuw is, is morgen alweer achterhaald. Het risico dat uw organisatie wordt getroffen door een cyber-incident ligt daarom altijd op de loer. Maar met de juiste aanpak kunt u incidenten voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan een cyber awareness training met het online platform Guardey. Op dit interactieve platform werken uw medewerkers doorlopend aan hun veiligheidsbewustzijn. Zo vergroot u de digitale veiligheid van uw organisatie.

Een cyber awareness training van Guardey

Guardey stelt het op rake wijze: “Van alle hacks en datalekken komt 95% door menselijke fouten. Dus moeten er ook oplossingen komen voor mensen.”

Een jaarlijkse training op het gebied van cyber awareness heeft zeker impact op uw team, maar helaas is die impact slechts van korte duur. Hierom heeft International Security Partners ervoor gekozen om samen te werken met Guardey. Guardey focust op duurzame gedragsverandering door middels een online platform een breed scala aan oefeningen laagdrempelig en leuk te maken. Deze ‘gamification’ van het leerproces houdt deelnemers betrokken en gemotiveerd, waardoor nieuw gedrag wordt aangeleerd én vastgehouden.

Het geven van een cyber awareness training heeft de volgende doelstellingen:

  • Elke werknemer begint zijn eigen fictieve bedrijf en moet ervoor zorgen dat online bedreigingen worden geweerd.
  • Elke uitdaging is onderdeel van een module. De onderwerpen uit de modules zullen regelmatig terugkeren, zodat dit top of mind blijft.
  • De werknemer ontvangt reminders over nieuwe opdrachten en uitdagingen.
  • Elke maand zijn er nieuwe uitdagingen beschikbaar, in verschillende talen.

Guardey heeft twaalf modules die allemaal verschillende onderwerpen behandelen. Denk aan wachtwoorden, social media, malware of veiligheidsbewustzijn. Zo kan een specifiek risico in uw organisatie voorrang krijgen, en geeft een dashboard inzicht in de vooruitgang van de medewerkers en de organisatie.

Wilt u meer weten? Download dan hier onze productkaart ‘Cyber Awareness Training’ voor meer informatie.

Download onze productkaart voor meer info

 

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen over deze cyber-awareness training of over andere mogelijkheden op het gebied van cybersecurity? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Overige diensten

Naast de cyber awareness-trainingen bieden wij cyberdiensten aan die de organisatorische en technische maatregelen binnen uw organisatie toetsen.

Phishing simulatie
Herkennen uw medewerkers phishing e-mails?
Bekijk deze dienst
Pentest uitvoeren
Pentest voor bedrijven: het nut voor elke ondernemer
Bekijk deze dienst
Online cyber-risicoanalyse
Bent u voldoende beschermd tegen cyber-risico’s?
Bekijk deze dienst

Graag ontvang ik de menukaart Cyber Awareness Training