Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Cyber-risico’s ontwikkelen zich net zo snel als het internet. Wat vandaag nieuw is, is, morgen alweer achterhaald. Het risico dat uw organisatie wordt getroffen door een cyber-incident ligt daarom altijd op de loer. Máár met de juiste aanpak kunt u incidenten ook voorkomen. Onze cyber-awareness training bijvoorbeeld, waarmee we uw werknemers bewust maken van de risico’s. Zo vergroten we de digitale weerbaarheid van uw organisatie.

De inhoud en het doel van een cyber-awareness training

De training is geschikt voor vijftien tot twintig deelnemers en zowel digitaal als live bij te wonen. Iedere training en duurt ongeveer 90 minuten inclusief ruimte voor vragen. Tijdens de training staat basiskennis voorop, moeilijke termen worden gemeden en daarmee is de training voor iedereen toegankelijk.

Het geven van een cyber-awareness training heeft de volgende doelstellingen:

  1. Het creëren van bewustwording ten aanzien van cyber-risico’s en -incidenten;
  2. Het herkennen en voorkomen van cyber-incidenten;
  3. Het herkennen en behandelen van gevoelige informatie;
  4. Het instrueren van deelnemers om datalekken te voorkomen.

Cyber-risico’s zijn er in verschillende vormen en maten. Allemaal vereisen ze een andere aanpak. In de training komen daarom diverse cases aan bod die onder meer te maken hebben met malware, phishing, CEO-fraude, man in the middle, spoofing, hacking, social engineering, identiteitsfraude en datalekken. 

Tijdens de training gaan we dieper in op onderwerpen als AVG, informatiebeveiliging, thuiswerken en omgaan met bedrijfsmiddelen zoals een zakelijke telefoon of laptop, die we interactief behandelen. Daarnaast ontvangen deelnemers praktische adviezen waarmee ze zelf aan de slag kunnen. 

Wilt u meer weten? Download dan hier onze productkaart ‘Cyber Awareness Training’ voor meer informatie.

Download onze productkaart voor meer info

 

Wij helpen u graag verder

Heeft u nog vragen over onze trainingen en wilt u weten welke vorm het beste is voor uw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Overige diensten

Naast de cyber awareness-trainingen bieden wij cyberdiensten aan die de organisatorische en technische maatregelen binnen uw organisatie toetsen.

Phishing simulatie
Herkennen uw medewerkers phishing e-mails?
Bekijk deze dienst
Pentest uitvoeren
Is uw organisatie hackbestendig?
Bekijk deze dienst
Online cyber-risicoanalyse
Bent u voldoende beschermd tegen cyber-risico’s?
Bekijk deze dienst
Neem contact met ons op
Evert Slaman
Manager afdeling Fraude & Integriteit