Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Disclaimer

Gebruik van deze website
ISP BV besteedt de uiterste zorg aan de informatie en gegevens op deze website. Voorop staat dat de informatie voor de bezoeker actueel, correct en relevant dient te zijn. Eventuele onjuistheden kunnen we echter niet geheel uitsluiten. We staan open voor opmerkingen of gedachtes van uw zijde. Indien u ideeën of opmerkingen ter verbetering hebt of u ziet fouten dan zouden we die graag van u vernemen. U kunt ons dat op verschillende manieren laten weten en hiervoor verwijzen we u naar onze contactpagina.

Aansprakelijkheid
ISP BV aanvaard geen aansprakelijkheid in welke vorm dan ook welke ontstaat door datgene wat op deze website wordt gepresenteerd.

Auteursrechten
De inhoud van deze website (afbeeldingen, teksten en informatie) is beschermd door auteursrechten en mag zonder toestemming niet worden gekopieerd, vermenigvuldigd of op enige andere manier ongeoorloofd worden gebruikt.

Links van en naar deze website
Deze site bevat hyperlinks naar andere organisaties en/of instellingen. Ook is het mogelijk dat andere websites links leggen naar deze site. ISP BV kan geen invloed uitoefenen op de inhoud van de gelinkte externe sites. Ook is het bedrijf niet verantwoordelijk voor de informatie welke op deze externe sites wordt gepresenteerd en accepteert hiervoor dan ook geen enkele aansprakelijkheid.

Heeft u vragen?
Neem dan contact met ons op via onze contactformulier of bel direct naar: +31 320284141