Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Een veilig gevoel is voor de meesten vanzelfsprekend. Maar naarmate uw vermogen groeit en uw zichtbaarheid toeneemt als succesvol ondernemer, valt die vanzelfsprekendheid weg. Bij het Family Security Office van ISP begrijpen we de veiligheidsrisico’s die hierbij komen kijken en de impact die dit kan hebben op het leven van u en uw familie. Wij brengen uw potentiële veiligheidsrisico’s in kaart en voorzien u van een passend beveiligingsconcept wat u en uw familie veiligheid en rust biedt.

Beveiligingsconcepten op maat: onze aanpak

Het opstellen van een beveiligingsconcept begint altijd met een grondige risicoanalyse om uw risicoprofiel te bepalen. En start met een uitvoerig gesprek met u en uw partner om vast te stellen waardoor uw veiligheidsgevoel is afgenomen en wat uw wensen voor beveiligingsmaatregelen zijn. Dit gesprek is ook bedoeld om inzicht te krijgen in de persoonlijke leefomstandigheden van u en uw familie. Vervolgens onderzoeken onze specialisten uw woon- en werkomgeving, reispatronen, data en online activiteiten en andere relevante factoren. De onderzoeksresultaten vormen de risicoanalyse aan de hand waarvan wij een beveiligingsconcept presenteren. Het beveiligingsconcept bestaat uit een set beveiligingsmaatregelen die zijn afgestemd op uw specifieke omstandigheden.

Breed scala aan beveiligingsmaatregelen

Een beveiligingsconcept omvat het geheel aan organisatorische, bouwkundige-, elektronische- en informatiebeveiliging maatregelen (OBEI-maatregelen). De maatregelen zijn afgestemd op verschillende omstandigheden, zoals:

 • gezin
 • wonen
 • vakantie
 • reizen
 • werken
 • veilig internetten

Naast de preventieve werking van de beveiligingsmaatregelen wordt bij het opstellen van de maatregelen ook nagedacht over procedures voor het geval zich onverhoopt een incident voordoet.

Het implementeren van deze beveiligingsmaatregelen en de wetenschap dat het Family Security Office van International Security Partners altijd direct bereikbaar is, dragen bij aan een zorgeloos leven voor u en uw familie.

Het belang van een goed beveiligingsconcept

Onze prioriteit is het creëren van een veilige omgeving en het minimaliseren van zo veel mogelijk risico’s. Een goed beveiligingsconcept laat geen ruimte voor dreigingen en biedt veel voordelen:

 • Risicomanagement: Wij hebben uw persoonlijke veiligheidsrisico’s in kaart gebracht om schade en schande voor u te voorkomen, beperken en beheersen.
 • Veiligheidsmaatregelen: U bent voorzien van de juiste preventieve, digitale veiligheid en repressieve maatregelen om uzelf en uw gezin te beschermen.
 • Preventieve maatregelen: Maatregelen gericht op signalering en voorkoming van incidenten.
 • Maatregelen voor digitale veiligheid: Uw digitale informatie en privacy gevoelige gegevens worden voortdurend beveiligd en beschermd aan de hand van onze cybersecurity.
 • Repressieve maatregelen: Deze zijn zo opgesteld dat er direct actie ondernomen kan worden in geval van incidenten, waarbij adequaat gereageerd en gehandeld wordt.
 • Naleving van regelgeving: We brengen relevante wet- en regelgeving voor u in kaart zodat de geïmplementeerde maatregelen aan de wettelijke eisen voldoen.
 • Gemoedsrust en vertrouwen: Het beveiligingsconcept biedt u en uw familie een veilig gevoel en rust.

De juiste samenhang in veiligheid

Optimale veiligheid bereik je niet met een enkele maatregel, maar door een combinatie van maatregelen die elkaar aanvullen. Bij het Family Security Office weten we uit jarenlange praktijkervaring hoe belangrijk het is om de juiste diensten en personen op elkaar af te stemmen en de juiste samenhang te creëren. Daarom bieden wij niet alleen diensten voor het opstellen van beveiligingsconcepten, maar ook voor het realiseren en monitoren van deze maatregelen, waaronder het Family Security Plan, Persoonsbeveiliging en een 24/7 Response service.

Wij maken uw plan

Zijn uw veiligheidsrisico’s toegenomen en wilt u daarom de veiligheid van uzelf en uw familie waarborgen? Dan bent u bij ons in goede en ervaren handen. Neem gerust contact op met onze specialisten en bespreek de mogelijkheden. Wij helpen u om de eerste stap te zetten naar een veilige toekomst.

Graag ontvang ik de menukaart Family Security Office

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.