Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Een veilig gevoel is voor de meesten vanzelfsprekend. Maar wat gebeurt er wanneer uw bedrijf of organisatie groeit en veiligheid niet langer gegarandeerd kan worden? Bij ISP begrijpen we de risico's die gepaard gaan met een groeiende onderneming en de impact die dit kan hebben op u en uw omgeving. Wij brengen uw potentiële risico’s in kaart en voorzien u van een passend beveiligingsconcept zodat u onbezorgd kunt blijven ondernemen.

Beveiligingsconcepten op maat: onze aanpak

Het opstellen van een beveiligingsconcept begint altijd met een grondige risicoanalyse om uw risicoprofiel te bepalen. Hierbij onderzoeken onze specialisten uw woon- en werkomgeving, reispatronen, data en online activiteiten en andere relevante factoren. Op basis van deze analyse presenteren wij een beveiligingsconcept, dat bestaat uit een set beveiligingsmaatregelen die zijn afgestemd op uw specifieke omstandigheden.

Breed scala aan beveiligingsmaatregelen

Een beveiligingsconcept omvat het geheel aan OBEI-maatregelen: organisatie, bouwkunde, elektronica en informatie. Hierbij kunt u denken aan een protocol voor alarmopvolging, juiste installatie van hang- en sluitwerk en beveiligde internetverbindingen in uw huis. De maatregelen in het concept zijn voor verschillende facetten inzetbaar, zoals:

 • gezin;
 • wonen;
 • vakantie;
 • reizen;
 • werken;
 • veilig internetten.

Bovendien is het onze taak om ervoor te zorgen dat de maatregelen zijn afgestemd op uw dagelijks leven, zodat u zich ongehinderd kunt richten op uw onderneming.

Het belang van een goed beveiligingsconcept

Onze prioriteit is het creëren van een veilige omgeving en het minimaliseren van zo veel mogelijk risico’s. Een goed beveiligingsconcept laat geen ruimte voor dreigingen en biedt veel voordelen:

 • Risicobeheer: Het stelt u in staat om proactief te handelen en passende maatregelen te nemen om risico’s te verminderen en te voorkomen.
 • Bescherming: U bent voorzien van doeltreffende maatregelen om de veiligheid van uw familie en eigendommen te waarborgen.
 • Preventie criminaliteit: Zichtbare beveiligingsmaatregelen schrikken potentiële criminelen af, waardoor uw woon- of werkomgeving minder aantrekkelijk wordt voor criminele activiteiten.
 • Cybersecurity: Het bevat maatregelen die uw informatie en gevoelige gegevens beveiligen, zoals gegevensversleuteling, toegangscontroles en bewakingssystemen.
 • Naleving van regelgeving: We brengen relevante wet- en regelgeving voor u in kaart zodat de geïmplementeerde maatregelen aan de wettelijke eisen voldoen.
 • Gemoedsrust en vertrouwen: Het creëert een omgeving waarin mensen zich veilig voelen en vertrouwen hebben in hun omgeving en organisatie.

De juiste samenhang in veiligheid

Optimale veiligheid bereik je niet met een enkele maatregel, maar door een combinatie van maatregelen die elkaar aanvullen. Bij het Family Security Office weten we uit jarenlange ervaring hoe belangrijk het is om de juiste diensten, goederen en personen op elkaar af te stemmen en de juiste samenhang te creëren. Daarom bieden wij niet alleen diensten voor het opstellen van beveiligingsconcepten, maar ook voor het realiseren en monitoren van deze maatregelen, waaronder het Family Security Plan, Persoonsbeveiliging en een 24/7 Response service.

Wij maken uw plan

Wilt u de veiligheid van uw groeiende bedrijf, onderneming of uzelf en uw familie waarborgen? Dan bent u bij ons in goede en ervaren handen. Neem gerust contact op met onze specialisten en bespreek de mogelijkheden. Wij helpen u om de eerste stap te zetten naar een veilige toekomst.

Neem contact met ons op
Hans Slaman
Algemeen Directeur