Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Ga met een veilig gevoel door het leven

Een veilig gevoel is voor de meeste mensen vanzelfsprekend. Maar wat als die vanzelfsprekendheid wegvalt en u zich zelfs in uw eigen huis niet meer veilig voelt? Bij ISP zorgen we ervoor dat u weer met een gerust gevoel door het leven kunt gaan. Met een speciaal voor u op maat samengesteld beveiligingsconcept streven we naar een optimale balans tussen de veiligheidsrisico’s en de veiligheidsmaatregelen.

Beveiligingsconcept op maat

Omdat ieder persoon en elke situatie uniek is, stellen wij eerst een risicoprofiel voor u op. Met een onderzoek maken we inzichtelijk welke risico’s er bestaan en op welke manier er het beste mee omgegaan kan worden. Op basis van het opgestelde risicoprofiel presenteren we u een beveiligingsconcept: een set beveiligingsmaatregelen passend bij uw specifieke omstandigheden.

Maatregelen voor diverse omgevingen

Het beveiligingsconcept bevat maatregelen gericht op diverse denkbare omgevingen en activiteiten, zoals:

  • Gezin;
  • Wonen;
  • Vakantie;
  • Reizen;
  • Werken;
  • Veilig internetten.

Optimale bescherming

Wij begrijpen dat u uw dagelijkse activiteiten graag ongestoord wilt blijven uitvoeren, zonder dat uw privacy te veel geschaad wordt. Daarom zorgen wij voor een beveiligingsconcept met optimale bescherming en minimale hinder. Wij streven er in alle gevallen naar dat de beveiligingsmaatregelen u dienen en niet andersom.

Wilt u meer informatie?

Heerst er bij u een onveilig gevoel? of wilt u graag op de hoogte zijn van de veiligheidsrisico’s voor bijvoorbeeld een zakenreis? Schakel de hulp in van onze specialisten! Wij zorgen ervoor dat u (weer) onbezorgd op weg kunt.

Neem contact met ons op
Hans Slaman
Algemeen Directeur