Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Staat u op het punt een nieuwe samenwerking aan te gaan? We kunnen ons voorstellen dat u zeker wilt weten of uw beoogde zakenpartner of potentiële fusiepartner betrouwbaar en integer is. Een nieuwe samenwerking moet uw organisatie immers versterken, niet verzwakken. Om vol vertrouwen uw handtekening onder de overeenkomst te zetten, is het verstandig vooraf een onafhankelijke screening uit te laten voeren.

Wat houdt een screening van rechtspersonen in?

Aan de hand van een uitgebreid onderzoek, toetsen wij de betrouwbaarheid en financiële situatie van de partij waarmee u in zee wilt gaan. Hierbij controleren onze experts continu of constateringen een risico voor uw organisatie kunnen opleveren. Dit gaat verder alleen het valideren van informatie en documentatie. Zo geven we ook advies op basis van de gevonden informatie. Bij een screening van rechtspersonen toetsen we op een of meerdere van de volgende onderdelen:

  • De financiële situatie;
  • Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van rechtspersonen;
  • De organisatiestructuur van het bedrijf;
  • Uitgebreid referentenonderzoek;
  • Due Diligence naar fiscale en financiële risico’s;
  • Risicoanalyse van de branche.

Hoe werkt een screening van rechtspersonen?

Wat we screenen en hoe we dat doen, hangt volledig af van uw situatie en wensen. Vanuit onze kennis en ervaring hebben we wel drie screeningspakketten samengesteld die u kunnen helpen bij het beheersen van mogelijke risico’s. U kunt hierbij kiezen uit screening basis, compleet en uitgebreid. Wilt u weten wat de pakketten precies inhouden? Download dan onze productkaart ‘Screening Rechtspersonen.’ Uiteraard is het ook mogelijk in overleg een op maat gemaakt pakket samen te stellen.

Een vast pakket of liever maatwerk

Vanuit onze kennis en ervaring hebben we drie screeningspakketten samengesteld die u helpen bij het beheersen van uw organisatie risico’s. U kunt hierbij kiezen uit: screening basis, compleet en uitgebreid.

De inhoud van deze pakketten hebben wij voor u overzichtelijk op een rij gezet in onze productkaart ‘Screening rechtspersonen’, deze productkaart kunt u hieronder downloaden.

Screening is maatwerk, heeft u vragen over de inhoud van de pakketten of wilt u een maatwerk pakket samenstellen, neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Graag ontvang ik de menukaart Screening rechtspersonen

Meer informatie

International Security Partners geeft u na de screening inzicht in de betrouwbaarheid en integriteit van het onderzochte bedrijf. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Heeft u nog vragen over het screenen van rechtspersonen of over onze Productkaart Screening? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem contact met ons op
Rivka van Doorn
Manager afdeling Screening & Backoffice