Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Een nieuwe samenwerking moet uw organisatie versterken, niet verzwakken. U wilt er zeker van zijn dat uw nieuwe zakenpartner betrouwbaar en integer is. Met een screening van International Security Partners laat u bedrijven van tevoren toetsen, zo kunt u vol vertrouwen uw handtekening zetten onder een nieuwe samenwerking.

Weet u met wie u zaken doet?

Bij een screening toetsen wij de betrouwbaarheid en financiële situatie van de partij waarmee u in zee wilt gaan. Wij doen dit aan de hand van een uitgebreid onderzoek. Uiteraard gaan we bij dit onderzoek te allen tijde discreet met bedrijfsgegevens om. Bij de uitvoering van screenings toetsen wij continu of constateringen een risico voor uw organisatie kunnen opleveren. Dit gaat verder dan het valideren van informatie en documentatie.

Screening onderdelen

Bij een screening voor rechtspersonen onderscheiden we 6 onderdelen:

  • De financiële situatie;
  • Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van rechtspersonen;
  • De organisatiestructuur van het bedrijf;
  • Uitgebreid referentenonderzoek;
  • Due Diligence naar fiscale en financiële risico’s;
  • Risicoanalyse van de branche.

Een vast pakket of liever maatwerk

Vanuit onze kennis en ervaring hebben we drie screeningspakketten samengesteld die u helpen bij het beheersen van uw organisatie risico’s. U kunt hierbij kiezen uit: screening basis, compleet en uitgebreid.

De inhoud van deze pakketten hebben wij voor u overzichtelijk op een rij gezet in onze productkaart 'Screening rechtspersonen', download deze voor meer informatie.

Screening is maatwerk, heeft u vragen over de inhoud van de pakketten of wilt u een maatwerk pakket samenstellen, neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

De uitkomst van de screening

International Security Partners geeft u na de screening inzicht in de betrouwbaarheid en integriteit van het onderzochte bedrijf. Zo weet u precies waar u aan toe bent.
Heeft u nog vragen over het screenen van rechtspersonen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag.

Productkaart screening rechtspersoon van ISP

ISP biedt service op maat, download hier onze productkaart screening rechtspersoon voor meer informatie.

Vragen? Neemt u dan contact met ons op.

Graag ontvang ik de productkaart screening rechtspersonen

Neem contact met ons op
Rivka van Doorn
Senior Consultant