Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Uw bankzaken, favoriete Netflix-serie, een driegangenmenu van het toprestaurant op de hoek, het contact met collega’s en vrienden en zelfs het instellen van uw thermostaat: alles regelt u tegenwoordig online. En alles wat online geregeld wordt, levert data op. Deze informatie kan uiteraard in verkeerde handen vallen, met alle gevolgen van dien. Tegelijkertijd hebben we deze data ook nodig om risico’s op te sporen. En dat is exact wat we doen met business intelligence.

Wat is business intelligence?

Eigenlijk betekent business intelligence niets meer dan het verzamelen van data en deze vertalen in bruikbare informatie. Bij ISP monitoren we bronnen, trends en ontwikkelingen die tot veiligheidsrisico’s kunnen leiden en/of de continuïteit van de bedrijfsvoering kunnen verstoren. Door data uit verschillende bronnen slim te combineren en analyseren, kunnen we mogelijke risico’s vroegtijdig signaleren. Onze business intelligence-dienst kan worden ingezet op het niveau van een enkele organisatie als ook voor een gehele branche.

Business Intelligence vraagt om maatwerk

Door gevonden data te classificeren, maken we de ernst van een risico of bedreiging inzichtelijk. De beoordeling hiervan verwerken we in een periodiek rapport. Daarbij brengen we ook een advies uit. In sommige gevallen adviseren we een organisatie stappen te ondernemen om de risico’s in te perken. Business intelligence vraagt dan ook om maatwerk. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons brede dienstenpakket, kunnen onze experts hierbij ondersteunen. En boven alles: wij kunnen snel schakelen én opschalen. Of het nu gaat om het maken van gefundeerde beslissingen, contact met de politie of het treffen van fysieke maatregelen, u bent bij ISP aan het juiste adres. Wij helpen u de continuïteit van uw organisatie te waarborgen.

Meer informatie

International Security Partners is dé specialist op het gebied van risicomanagement. Ons doel is om schade en schande te voorkomen, te beperken en te beheersen. Heeft u behoefte aan een analyse van onze experts of heeft u nog vragen over business intelligence? Neem gerust contact met ons op.

Graag ontvang ik de menukaart Security Consultancy

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.