Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Als familiebedrijf begrijpen wij als geen ander dat een gevoel van vrijheid en veiligheid van groot belang is voor een fijn en gelukkig leven. Maar in een tijd waarin internettoepassingen zich in een razend tempo opvolgen en het makkelijker dan ooit is om persoonlijke informatie op te sporen, is het steeds lastiger uw privacy te beschermen. Maakt u zich zorgen over de veiligheid van uw familie? Wij helpen u graag met het treffen van de juiste maatregelen. Bij ISP staat de vrijheid en veiligheid van uw gezin altijd voorop.

Met welke risico’s heeft uw familie te maken?

Heeft u een succesvolle onderneming, vervult u een belangrijke publieke functie of heeft u naam gemaakt dankzij uw maatschappelijke positie? Dan heeft u ongetwijfeld zogenoemde handelsrisico’s ingecalculeerd. Maar u loopt tevens een hoger risico op niet-handelsrisico’s. Denk aan diefstal, fraude, bedreiging en afpersing. Doordat privacygevoelige informatie vandaag de dag in een paar muisklikken opgespoord kan worden via online platformen, social media en het Kadaster en de Kamer van Koophandel, worden deze risico’s steeds tastbaarder. Deze online risico’s beïnvloeden bovendien uw fysieke veiligheid. Belandt het adres van uw eigen woonhuis op het internet, dan kan dit immers ook tot een fysieke bedreiging leiden.

Ruim 35 jaar ervaring
Wij kennen onze klanten en weten wat ze doen
ISO 27001 gecertificeerd

Hoe gaan we te werk?

In de afgelopen tientallen jaren heeft ISP talloze families ondersteund bij het opstellen van passende maatregelen. Wij begrijpen als geen ander dat het beschermen van uw familie meer is dan alleen het installeren van beveiligingsapparatuur. Daarom beginnen we altijd met een uitgebreide analyse om de potentiële risico’s, zowel digitaal als fysiek, in kaart te brengen. Vervolgens stellen we op maat gemaakte beveiligingsoplossingen voor die passen bij uw unieke situatie.

Onze aanpak is gebaseerd op drie pijlers: proactief, reactief en curatief:

 • Proactief
  Proactief houdt in dat we potentiële risico’s identificeren en anticiperen op mogelijke bedreigingen. We zorgen ervoor dat uw beveiligingsplan voortdurend wordt bijgewerkt en aangepast aan uw veranderende omstandigheden.
 • Reactief
  Reactief betekent dat we snel en effectief handelen als er een incident plaatsvindt. ISP biedt professionele hulp en ondersteuning om uw familie te beschermen en te begeleiden tijdens deze moeilijke periode.
 • Curatief
  Curatief houdt in dat we incidenten onderzoeken en verbetermaatregelen nemen om toekomstige problemen te voorkomen.
 • Ons Family Security Office omvat onder andere tweemaal per jaar persoonlijk onderhoud om uw risicoprofiel te evalueren, het coördineren van uw beveiliging en/of veiligheidszorg, directe actie bij incidenten en een 24-uurs alarmcentrale. Bovendien heeft u altijd een vast aanspreekpunt binnen ISP, zodat u verzekerd bent van een persoonlijke en op maat gemaakte aanpak voor uw familiebeveiliging. Dit geeft uw familieleden de gemoedsrust die zij verdienen, zonder in te hoeven leveren op een gevoel van vrijheid. Thuis én op reis.

  Wat bieden we?

  Dienstenkaart Family Security Office

  Maakt u zich zorgen over de veiligheid van uw familie of wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan onze Dienstenkaart Family Security Office aan of neem contact met ons op.

  Graag ontvang ik de menukaart Family Security Office

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Neem contact met ons op
  Hans Slaman
  Oprichter