Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Een natuurramp, bedreiging, kidnapping, overval of inbraak - een noodsituatie kondigt zichzelf helaas niet aan. Gelukkig kunt u in zo’n geval altijd terecht bij onze Response Service. Speciaal voor klanten met een abonnement op onze Response Service hebben we een noodnummer opgericht dat 24/7 bereikbaar is. U wordt in dat geval direct geholpen door een van onze ervaren consultants. Wanneer u geen abonnement heeft op onze Response Service maar wel behoefte aan ondersteuning? Ook dan kunt u 24/7 bij ons terecht op ons algemene kantoornummer. Wij gaan dan kijken hoe we u het beste kunnen helpen.

Advies van ervaren consultants

Onze Response Service bestaat uit ervaren consultants die gespecialiseerd zijn in crisismanagement. Zij weten exact wat er nodig is en hoe ze moeten handelen in uiteenlopende noodsituaties. Vanuit hun praktijkervaring bieden ze concrete adviezen en ondersteuning. Daarbij hebben ze ook aandacht voor de eventuele gevolgen van de gebeurtenis, zoals nazorg voor familieleden of omgang met media.

Abonnement op Response service

Kiest u voor een abonnement op onze Response Service, dan bent u 24/7 verzekerd van deskundig advies en professionele ondersteuning bij incidenten. Met iedere ‘abonnee’ stemmen we klantspecifieke opvolgingsprotocollen af. Denk daarbij aan afspraken over bereikbaarheid tijdens een noodsituatie. Onderdeel van het abonnement is een jaarlijkse check van dit deze protocollen. Bovendien weten we van alle klanten met een abonnement exact wat ze doen, wat de risico’s zijn en in welke landen ze actief zijn. Hierdoor kunnen we snel en efficiënt handelen.

Ook in het buitenland

Want waar een klant met een abonnement ook actief is, dankzij ons internationale netwerk zijn wij in staat om hen ook in het buitenland te ondersteunen. Door een nauwe samenwerking met lokale professionals beschikken wij over rechtstreekse toegang tot informatie over lokale omstandigheden.

Alarmafhandeling

Naast hulp en advies bij noodsituaties, draagt onze Response Service ook zorg voor een adequate afhandeling van alarmmeldingen van voertuig- en woonhuis alarmsystemen voor families die hun veiligheidszorg aan ons toevertrouwd hebben binnen het Family Security Office.

Meer weten?

Wilt u ook verzekerd zijn van 24/7 deskundig advies en professionele ondersteuning bij incidenten in of buiten Nederland? Informeer gerust eens naar de mogelijkheden Geen abonnement, maar toch hulp nodig? Bel dan naar het algemene kantoornummer: +31 320 28 41 41. 

Graag ontvang ik de menukaart Family Security Office

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.