Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Voorkom fraude

Voorkomen is altijd beter dan genezen, zo geldt ook in het geval van fraude. Om uw organisatie te ondersteunen bij fraudepreventie, kunnen we helpen met het inzichtelijk maken van frauderisico’s. Met de mogelijke risico’s voor ogen, wordt het maken van een fraudepreventieplan immers een stuk makkelijker!

Analyseren van mogelijke frauderisico's

Tijdens een grondig onderzoek (audit) kijken we naar de specifieke frauderisico’s voor uw organisatie. Het resultaat? Een uitgebreide risicoanalyse met risicoprofiel. Zo maken we frauderisico’s en verbetermaatregelen voor u inzichtelijk.

Waar kijken we naar?

Tijdens de audit kijken we onder andere naar:

  • De bedrijfsactiviteiten;
  • De administratieve organisatie en interne controle;
  • De bedrijfscultuur;
  • Het fraudebewustzijn;
  • Organisatorische- en fysieke beveiligingsmaatregelen;
  • Bestaande procedures en maatregelen.

Fraudepreventieplan met ondersteuning van workshops

Op basis van de resultaten van het onderzoek kan vorm en inhoud worden gegeven aan het fraudepreventieplan van uw organisatie. Eventueel kan de implementatie van het plan worden ondersteund met gerichte trainingen of workshops. Zo weet u zeker dat uw medewerkers goed op de hoogte zijn!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op.

De Mystery Guest dienstenkaart van ISP

U heeft waarschijnlijk al veel geld geïnvesteerd in allerlei verschillende beveiligingsmaatregelen, variërend van een camerasysteem tot het inzetten van een particuliere beveiligingsorganisatie. Hoe weet u nu of de genomen maatregelen ook daadwerkelijk het effect hebben zoals u voor ogen heeft? International Security Partners kan dit voor u toetsen door de inzet van een Mystery Guest.

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Vul dan onderstaande formulier in en u ontvangt onze Mystery Guest dienstenkaart als PDF-bestand. ISP biedt u dan ook service op maat.

Graag ontvang ik de dienstenkaart 'Mystery Guest'

Neem contact met ons op
Evert Slaman
Manager Fraude & Integriteit