Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Private Insurance

Sinds enkele jaren werken wij, vanuit ons Family Security Office samen met Paardekooper Private Insurance. Zij zijn dé specialist in het verzekeren van de meer welgestelde particulier, de ondernemer (DGA) en zijn bedrijf.

Vermogende particulieren hebben andere verzekeringsbehoeften

Vermogende particulieren en families hebben doorgaans andere verzekeringsbehoeften. Een uitvaart, fiets, huisdier of rechtsbijstand hoeven veelal niet meer verzekerd te worden. Dit financiële risico kan immers zelf goed gedragen worden. Naast het niet verzekeren kan ook gekozen worden om kleinere schades zelf te dragen door bijvoorbeeld hogere eigen risico’s te kiezen. Zo geniet men wel een kwalitatief hoogwaardige dekking bij calamiteiten én kan ook een lagere premie worden gerealiseerd. In beleggingstermen; meer rendement.

Vanuit ons Family Security Office geloven we erin dat een goede balans in het nemen van (beveiliging)maatregelen uiteindelijk zal leiden tot maximale risicoreductie. Dus de combinatie tussen enerzijds installatie van beveiligingsmaatregelen en anderzijds het aangaan van een verzekering is in onze ogen een ideale combinatie.

Wilt u meer informatie? Klik dan hier