Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Nieuwe functionaliteiten binnen onze screeningapplicatie

 

Er is de afgelopen maanden hard gewerkt aan de innovatie van ons online screeningsplatform. Wij zijn dan ook trots u te kunnen melden dat we onze screeningsapplicatie hebben uitgebreid met enkele nieuwe functionaliteiten.

 

 

CV-parsing module           

Bij de aanvraag van een screening hoeft de klant voortaan alleen het CV van een kandidaat te uploaden. De
contactgegevens van de kandidaat worden automatisch overgenomen in de invoervelden. Dit scheelt tijd bij de aanvraag van een screening.

Rapportage module

Het klantdashboard is uitgebreid met de mogelijkheid om managementrapportages te genereren. Hoeveel screenings zijn er uitgevoerd, wat was de doorlooptijd, reageren de kandidaten direct en wat was de uitslag? Deze informatie is direct voor handen voor onze klanten.

Een zeer gebruiksvriendelijke screeningapplicatie

Met deze toevoegingen is de applicatie nóg gebruiksvriendelijker, bespaart het onze klanten tijd bij het aanvragen van een screening en is het eenvoudig om managementrapportages te genereren zodat eventueel beleid op tijd bijgestuurd kan worden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van employment screening binnen uw organisatie? Download dan de menukaart screening of neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Graag ontvang ik de menukaart Screening