Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Rivka van Doorn: nieuwe manager screening en backoffice

Per 1 januari 2023 heeft ISP-collega Rivka van Doorn een nieuwe functie als manager screening en backoffice. Daarmee treedt Van Doorn toe tot het managementteam van ISP, waar ook Hans Slaman en Evert Slaman deel van uitmaken. “Het is echt een voorrecht om mee te mogen denken op strategisch niveau in de organisatie. Een organisatie waar mijn hart ligt.” 

Al meer dan vijftien jaar vertrouwd gezicht

Van Doorn is allesbehalve een onbekende bij International Security Partners. Al meer dan vijftien jaar is ze een vertrouwd gezicht van het team. Samen met Evert Slaman bouwde Van Doorn de screeningsafdeling uit tot een stevige, geoliede machine die nog steeds volop in ontwikkeling is. Daarbinnen vervulde ze de afgelopen twee jaar de rol van senior consultant. “Ik was onder meer verantwoordelijk voor de operationele aansturing van de afdeling en het contact met onze screeningsklanten.”

Sinds januari is Van Doorn eindverantwoordelijk voor de gehele screeningsafdeling. Naast de huidige werkzaamheden, geeft Van Doorn nu tevens leiding aan alle collega’s die werkzaam zijn op de screeningsafdeling. Daarnaast draagt ze de financiële verantwoordelijkheid voor de afdeling. Van Doorns functie wordt verder uitgebreid als leidinggevende van het backoffice-team van ISP. Dit team speelt een essentiële rol in het ondersteunen van de consultants en onderzoekers en is verantwoordelijk voor alle praktische zaken in en rondom het kantoor. 

“We blijven innoveren én doen waar we goed in zijn”

Van Doorn heeft zichzelf als doel gesteld de screeningsafdeling de komende tijd nog verder uit te bouwen. “Natuurlijk in volume, maar bovenal in kwaliteit”, vertelt Van Doorn. “Ik geloof dat we dit bereiken door te blijven innoveren in onze dienstverlening én door te blijven doen waar we goed in zijn: klanten ontzorgen en adviseren.” De kracht van ISP schuilt volgens van Doorn juist in het brede aanbod diensten. “Door deze met elkaar te combineren, kunnen we van extra betekenis zijn.”

Belangrijk daarbij is de persoonlijke, op maat gemaakte aanpak van ISP. “Daar blijf ik me ook in mijn nieuwe rol hard voor maken. Die persoonlijke benadering geldt voor onze eigen medewerkers, onze contacten en zeker ook voor screeningskandidaten. We hebben het niet over nummertjes, maar over mensen”, voegt Van Doorn toe. “In mijn visie dient een risicobeoordeling van een mens, een kandidaat, plaats te vinden door alle informatie zorgvuldig te analyseren en af te wegen. Het kan geen volledig geautomatiseerd proces zijn.  Elke situatie is immers anders en er zijn altijd uitzonderingen.”

Hoewel de screeningsafdeling Van Doorn vertrouwd is, brengt de backoffice weer nieuwe , mooie uitdagingen met zich mee. “Doordat ik al zoveel jaren werkzaam ben bij ISP, weet ik gelukkig als geen ander wat de toegevoegde waarde is van onze backoffice. Het werk van de backoffice is onmisbaar voor onze consultants en onderzoekers. We hebben elkaar nodig en doen het samen”, vertelt Van Doorn. “Bovendien bestaat ook op deze afdeling uit een prachtig team waar ik alle vertrouwen in heb.”

“Ik kijk uit naar mijn toekomst bij ISP”

De eerste maand van Van Doorns nieuwe uitdaging zit er bijna op. “En ik kijk uit naar mijn toekomst bij ISP. Deze stap voelt heel natuurlijk en ik heb het volledige vertrouwen dat we er wat moois van maken. Met alle medewerkers dragen we bij aan het succes en de innovatie van het bedrijf en ik ben trots dat ik vanuit deze rol daar mijn steentje aan mag bijdragen. Er staan al mooie innovaties voor komend jaar gepland, dus bring it on!”