Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

De Highlights van 2019

 

Waar we in 2019 deuren sluiten gaan er in 2020 weer
nieuwe deuren open. Nieuwe kansen en nieuwe mogelijkheden.
Enkele hoogtepunten van 2019 hebben wij op een rij gezet:

 

Screening
Sinds eind 2018 is het mogelijk om de menukaart screening te downloaden vanaf onze website. Dit is goed ontvangen, de menukaart is in 2019 meer dan 40 keer gedownload.

Retail onderzoek
Onderzoek in de Retail hadden wij reeds in ons dienstenpakket opgenomen. In 2019 hebben wij heel veel extra onderzoeken mogen uitvoeren binnen dit vakgebied, denk hierbij bijvoorbeeld aan de casus van de postzegels: Wie heeft er voor € 50.000,- aan postzegels besteld?

Crisismanagement
International Security Partners heeft op het gebied van crisis management ondersteuning geboden bij een aantal heftige bedreigingszaken. Enkele van onze relaties zijn in 2019 slachtoffer geworden van criminele activiteiten. Zij belanden daardoor in een crisis waarbij zij direct ondersteuning nodig hadden op het gebied van crisis management. International Security Partners heeft met succes deze relaties de juiste ondersteuning kunnen bieden.

Diverse downloads online
Wij houden van duidelijkheid en transparantie, met het toevoegen van diverse dienstenkaarten op onze website weet u in één oogopslag wat wij voor u kunnen betekenen. Wij hebben voor u de volgende diensten- en productkaarten beschikbaar als download:

Kunnen wij u helpen?
International Security Partners ondersteunt sinds 1987 bedrijven en vermogende particulieren in risicomanagement. Risico’s zoals afpersing, ontvoering, bedreiging, fraude, (informatie-)diefstal, productcontaminatie-, integriteitsschendingen en belangenverstrengeling. Ons doel is om schade en schande te voorkomen, te beperken en te beheersen.

Wilt u weten wat te doen om dergelijke risico’s te voorkomen of heeft u ondersteuning nodig, neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.