Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

“We kunnen het verschil maken voor klanten”

“Ik herinner me tot op de dag van vandaag hoe jullie me destijds bijgestaan hebben”, schreef een klant onlangs in een e-mailtje, maar liefst dertig jaar na dato. In de waan van de dag vergeten we wel eens hoe waardevol het is wat we doen, hoe belangrijk en dankbaar vooral. “Maar het zijn de berichten als deze die ons doen realiseren dat we echt het verschil kunnen maken”, vertelt algemeen directeur Hans Slaman. “Dat ons werk er écht toe doet.” 

Het doel van International Security Partners is om schade en schande te voorkomen, beperken en beheersen. Ons team is dagelijks bezig klanten te adviseren en te ondersteunen bij hun fraude- en veiligheidsrisico’s. Daarbij proberen we altijd zo dicht mogelijk bij de behoeftes en wensen van onze klanten te blijven. Zij staan centraal; voor hen zetten we graag een stap harder. “We gaan voor onze klanten door het vuur”, zegt Slaman. “Niet alleen tussen negen en vijf, maar 24 uur per dag.” 

Wie een rondje over onze website maakt, stuit voornamelijk op verhalen over onze dienstverlening – over wat wij onze klanten kunnen bieden. Maar een kant van het werk die tamelijk onderbelicht blijft, is wat wij voor klanten betekenen. “Wat voor ons ‘gewoon werk’ is, voor sommige klanten van (levens)belang”, legt Slaman uit. Voor de familie van een zwaar gehandicapte vrouw die seksueel werd misbruikt door een verpleegkundige bijvoorbeeld. Of voor de kinderen van een bejaard echtpaar dat hun rekeningen niet meer konden betalen ten gevolge van boiler room fraude. Of voor de supermarktondernemer die al jaren te maken heeft met derving en het maar niet onder controle krijgt. Dankzij uitvoerig onderzoek, het treffen van de juiste maatregelen en goede ondersteuning, hebben zij hun leven weer op kunnen pakken. 

“Als zij vertellen dat zij dankzij ons de rust weer terug vonden, dan weet je weer waarvoor je het doet,” vertelt Slaman. “Zelfs na 35 jaar raken die woorden van waardering en dankbaarheid me. Dat is waar het voor doen.” Tientallen ondernemers en organisaties zijn al sinds het begin klant, toen Slaman het bedrijf in 1987 oprichtte. “Het is prachtig dat ik hen en alle nieuwe klanten nu kan ondersteunen met een heel team. Samen kunnen we het verschil maken.”