Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Winkeldiefstal, meten is weten

Vraagt u zich als ondernemer ook wel eens af hoeveel diefstal er binnen uw zaak voorkomt?

Winkeldiefstal, meten is weten

Derving door klanten is niet nieuw, maar welke verdedigingslijnen kunt u opwerpen om de schade zoveel mogelijk te beperken?

De onderzoekers van International Security Partners onderzoeken niet alleen interne en externe fraude en diefstallen binnen Retail organisaties. Ook zijn de onderzoekers actief als burgersurveillant, ingehuurd winkeldief en trainer.

Winkeldiefstal aanpakken met burgersurveillance als wapen

Door in burgerkleding binnen uw filiaal te surveilleren weten onze onderzoekers de zwakke plekken op de winkelvloer bloot te leggen. Artikelen die gedropt zijn in andere gangpaden of bijvoorbeeld dode hoeken waar ongemerkt diefstallen gepleegd kunnen worden, worden in kaart gebracht.

Klanten die “vergeten” af te rekenen worden repressief aangepakt en overgedragen aan de politie. Het tijdelijk in huis hebben van een burgersurveillant heeft ook een preventief effect. Personeelsleden kunnen gecoacht worden op een actieve houding naar klanten toe met afwijkend gedrag.

Huur een winkeldief

Als ingehuurd winkeldief kijken we voor u hoe makkelijk (of moeilijk) het is om diefstal te plegen binnen uw winkel. De buit zal daarna getoond worden aan de leiding en er volgt een evaluatie. Vervolgens zal de ingehuurde winkeldief de buit tonen aan het personeel en in een actieve training de personeelsleden attent maken op hun houding en opmerkzaamheid op de winkelvloer. Op deze wijze zal de security awareness verhoogd worden en ontvangt men tips en tools hoe hier mee om te gaan tijdens incidenten.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie, neem dan contact met ons op.

Download onze dienstenkaart Retail ondersteuning en lees hoe wij u kunnen helpen met advies en onderzoek.

Graag ontvang ik de menukaart Retail Ondersteuning