Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Veiligheid en comfort in één

SysteemAls gevolg van technische ontwikkelingen kunnen beveiligingssystemen vandaag de dag meer dan alleen het detecteren van inbrekers in uw woning. Het is nu technisch mogelijk om met het beveiligingssysteem ook de verwarming, airco, binnen- en buitenverlichting en rolluiken te bedienen. Zodoende levert het woonhuisalarmsysteem zowel een bijdrage aan de veiligheid en het wooncomfort.

Op afstand te bedienen

Wat enorm veel comfort en gemak biedt is de mogelijkheid om deze nieuwe systemen op afstand te bedienen. De meeste huizen en bedrijven hebben een uitstekende internet-infrastructuur waardoor u, door bijvoorbeeld een applicatie op u telefoon, onderweg naar huis de verwarming kan aanzetten, deuren of poorten kan laten openen of bij het slapen gaan in één keer alle lichten kan uitschakelen en het alarm inschakelen.

Eenvoudig te implementeren

Het mooie aan deze nieuwe systemen is dat ze relatief eenvoudig te implementeren zijn. Nieuwe bekabeling of ingrijpende infrastructuurwerken zijn hierbij vaak niet nodig. Het centrale systeem wordt vervangen door het nieuwe waarop alles aangesloten kan worden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem contact met ons op. Bekijk ook ons Family Security Office, een dienstverlening waarbij wij gezinnen ontzorgen op het gebied van veiligheid.