Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Terugblik relatiemiddag

RelatieMiddagHead

Met groot genoegen kijken we terug op een geslaagde relatiemiddag, op het Aviodrome te Lelystad. Wij mochten ongeveer 35 relaties begroeten die ontvangen werden met een lunch. Nadat, er onder het genot van een broodje, kennis gemaakt was werden er twee boeiende lezingen verzorgd door Adriaan van Verseveld (Nederlands Compliance Instituut) en Gert-Jan Poelman (Rabobank). Deze presentaties werden gehouden in het vrachtruim van een Boeing 747 van de KLM.

SprekersRM

Adriaan sprak over wat Compliance in de praktijk betekent. Hierbij werden nuttige do’s and don’ts aangereikt. De presentatie van Gert-Jan had vooral betrekking op wat Rabobank in de afgelopen tijd heeft doorgemaakt en waar men naar toe wil.

Na deze twee presentaties werd iedereen in de gelegenheid gesteld een rondleiding te volgen op het Aviodrome, om de dag nog even af te sluiten met een borrel.

Nadat we vorig jaar op de Bataviawerf en dit jaar in het Aviodrome zijn geweest, zullen we ook volgend jaar deze relatie dag organiseren, waarschijnlijk wederom op een unieke locatie in of nabij Lelystad. Wij begroeten onze relaties dan graag weer.