Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Succesvolle relatiemiddag

Wij kijken met veel genoegen terug op onze relatiemiddag in het museum “Nieuwland” teSprekers Lelystad, op 5 november jl. Onze sprekers voor deze middag, Jan Verdam (LambWeston) en Puck Bossert (MN), hielden boeiende presentaties wat ook leidde tot mooie interactieve sessies. De onderwerpen Food Defense (Jan Verdam) en Pre employment screening (Puck Bossert) zijn onderwerpen die momenteel zeer actueel zijn. Denk maar aan de discussies rondom gezonde voeding en de voorbeelden van niet (of slecht) gescreende politiemensen. Dus genoeg redenen om deze onderwerpen te belichten.

Tevens kregen we, door middel van een rondleiding in het museum, inzicht in het ontstaan van Flevoland. Uiteindelijk zijn we gevestigd in deze bijzondere en jongste provincie van Nederland. Uiteraard was er ook voldoende gelegenheid om in gesprek te gaan met elkaar, onder het genot van een hapje en een drankje.

Zoals gezegd kijken wij met veel plezier terug op deze geslaagde bijeenkomst en zullen in 2016 zeker weer een dergelijke bijeenkomst organiseren! Sfeerbeelden