Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Onbezorgd leven als jonge selfmade miljonair

selfmade miljonairSuccesvolle jonge selfmade miljonairs, een titel die veel voorkomt in nieuwsberichten, en een titel die met trots gedragen mag worden. Jonge ondernemers die hard hebben gewerkt om hun dromen waar te maken, en daar zeer succesvol in zijn geweest.

Het resultaat: een eervolle vermelding in de Quote top 100 jonge miljonairs.

 

De selfmade miljonair in de spotlights

Het behaalde succes is overal terug te lezen, social media, de kranten en diverse tijdschriften kunnen pagina’s vol schrijven over het privé leven van deze succesvolle jonge selfmade miljonairs.

Deze artikelen zullen gelezen worden door een groot publiek, en veel lezers zullen een voorbeeld willen halen uit deze artikelen, zodat zij uiteindelijk hetzelfde resultaat en succes kunnen behalen.

Helaas is er een keerzijde aan deze publiciteit, want wat als er lezers zijn die deze selfmade miljonairs het succes niet gunnen?

De neveneffecten van succes

Afpersing, bedreiging en in sommige gevallen zelfs ontvoering kunnen een serieuze dreiging zijn. Criminele bendes laten hun oog vallen op deze selfmade miljonairs, en bereiden zich vervolgens goed voor op hun acties. Dit doen zij door een gedegen vooronderzoek, om vervolgens te werk te gaan in gestolen auto’s en een steeds weer wisselende groepssamenstelling. Zo werden Nikkie de Jager en René van der Gijp slachtoffer van één van deze bendes.

Achter bepaalde successen schuilt helaas deze keerzijde.

Zorgeloos leven met het bewustzijn van deze keerzijde is niet onmogelijk. Door het nemen van de juiste maatregelen, gericht op de persoonlijke veiligheidsrisico’s, kunnen ook deze selfmade miljonairs een onbezorgd leven leiden en genieten van hun behaalde successen.

Het Family Security Office, uw persoonlijke security architect

Ons Family Security Office kan jonge selfmade miljonairs helpen. Wij zorgen ervoor dat de (on-)zichtbare maatregelen volledig worden afgestemd op de persoonlijke wensen en woon- & leefomstandigheden. Zo dragen wij bij aan een onbezorgd leven.

Maatwerk gericht op de persoonlijke veiligheidsrisico’s

Elke selfmade miljonair leeft zijn eigen leven, en dus bestaat er geen standaard pakket met veiligheidsoplossingen, onze maatwerkoplossingen zijn dan ook uniek en passend bij elke persoonlijke veiligheidsvraag.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen, of over uw persoonlijke veiligheidsrisico’s? Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. Kijk hier voor meer informatie over ons Family Security Office.