Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Respect voor alle bedrijven en instellingen

Samen staan we sterk

In hoeverre stond het Corona virus op ons lijstje als mogelijk risico? Het virus dat ons en alle andere organisaties over de hele wereld zo hard kon treffen.

Elk bedrijf zal in tijden als deze het complete draaiboek crisis management uit de kast moeten halen, ook als deze nog niet in de kast lag moeten er ineens oplossingen bedacht worden. Wij zijn ‘Gegijzeld door het Coronavirus’.

Relatiebezoeken worden gecanceld , medewerkers moeten ineens thuis gaan werken, alle zaken die uw organisatie elke dag draaiende houden zullen anders ingedeeld moeten gaan worden. U krijgt te maken met veel meer zieke medewerkers of medewerkers die aan huis gekluisterd zijn omdat kinderen niet naar school kunnen of waarvan de partners ziekteverschijnselen vertonen waardoor zij het huis niet meer mogen verlaten.

En ondertussen draait  uw organisatie gewoon door.

Respect voor alle bedrijven en instellingen

Bij veel organisaties zal dit de eerste dagen onwennig zijn geweest, en misschien nog steeds wel. Er zullen veel vragen op u afkomen van medewerkers waar u niet direct een antwoord op heeft. RESPECT voor al deze bedrijven en instellingen.

Langzaam vinden u en uw medewerkers hun draai in deze toch wel onwerkelijke situatie, we passen ons aan en gaan door, voor zolang als het duurt.

Ondanks onze jarenlange ervaring op het gebied van crisismanagement hebben wij een dergelijke situatie ook nog nooit eerder meegemaakt. Onderzoeken die niet meer op locatie uitgevoerd kunnen worden, screeninginterviews die niet meer plaats kunnen vinden en onze medewerkers die nu gedwongen zoveel mogelijk thuis werken. Dat zet ook ons als organisatie aan tot het zoeken naar en vinden van oplossingen.

We Solve

Meetings met collega’s en externe relaties voeren wij uit op afstand, met bijvoorbeeld Teams van Microsoft. Screeninginterviews worden daar waar mogelijk middels skype of beeldbellen afgenomen. Kortom, we grijpen alle mogelijke hulpmiddelen aan om u volledig van dienst te zijn. Dit biedt ons de mogelijkheid om de geplande overleggen met onze relaties toch door te laten gaan.

Ook onze relaties willen wij vragen om samen met ons op deze manier de werkzaamheden doorgang te laten vinden. Samen kunnen we deze crisis aan, samen staan we sterk.

Een bijkomend voordeel is dat het thuis op locatie werken minder Co2 uitstoot veroorzaakt en dus bijdraagt aan een schoner milieu.

Er kan meer op afstand dan u voor mogelijk had gehouden

Deze periode is er één van omdenken, niet denken in beperkingen maar denken in mogelijkheden. Met behulp van diverse creatieve oplossingen onderhoudt u contacten met medewerkers, klanten en leveranciers. Dit biedt u de mogelijkheid om de dagelijkse bedrijfsvoering, met alle aanwezige beperkingen, toch zo goed en zo kwaad als het gaat door te zetten.

Wij nemen u zorg uit handen

Wij zien onze relaties als partners en in tijden als deze hebben we elkaar wellicht nog meer nodig dan anders. Eén van de gouden regels van ISP is ‘Wij nemen u zorg uit handen’, deze staat naast ‘Onze experts staan voor u klaar’ en ‘Wij bieden u oplossingen voor uw problemen’. De oproep aan al onze klanten is dan ook: heeft u vragen over de crisis waar uw organisatie nu mee te maken heeft? U mag ons altijd bellen voor advies.

Als partners staan wij voor elkaar klaar in deze heftige tijden #samenstaanwesterk

Lees de komende weken mee met Directeur Hans Slaman en zijn blog: ‘Gegijzeld door het Coronavirus’