Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Klant aan het woord: Lamb Weston / Meijer

Lamb Weston is een wereldwijd toonaangevend merk in hoogwaardige aardappelproducten en wordt verkocht in meer dan 100 landen over de hele wereld.
(www.lambweston.eu/nl)

Wie: Jan Verdam (Corporate Safety & Security Manager)

Logo Lambweston

Waarover: Mystery Guest
Wij hebben eerder dit jaar op een van onze productielocaties gebruik gemaakt van de dienst “Mystery Guest”
van International Security Partners. Mijn persoonlijke ervaring met deze dienst is dat dit ons als organisatie een goed en onafhankelijk beeld geeft van de mogelijke verbeterpunten in onze beveiliging.

Wij zijn ons als internationaal opererend bedrijf zeer bewust van de risico’s waar wij mee te maken hebben. De veiligheid van zowel onze medewerkers alsmede van onze producten staat dan ook in het kader van “Food Defense’ op een hoog plan. Door de toepassing van de “mystery guest” werd ons duidelijk dat een onderdeel zoals de toegangscontrole, absoluut verbeterd kon worden. Daarnaast heeft de inzet van de Mystery Guest, en met name de interne communicatie hierover, geleid tot directe verhoging van de security awareness van de medewerkers op onze locatie’s.
Dit is uiteraard van groot belang. We kunnen namelijk veel geld en energie steken in allerlei technische beveiligingsmaatregelen, maar uiteindelijk gaat het er ook om hoe onze medewerkers daar mee omgaan. Iedereen moet zich bewust zijn van de risico’s!

Ik beveel deze dienst van harte aan, omdat:

  • deze dienst een onafhankelijk beeld geeft van het beveiligingsniveau;
  • er via een heldere rapportage goede aanbevelingen worden gegeven;
  • de resultaten van een Mystery Guest ertoe bijdragen dat de security awareness verhoogd wordt.