Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Is de beveiliging van ons gebouw op orde?

De incidenten begin dit jaar in Parijs en onlangs op het Mediapark in Hilversum, bij het NOS-kantoor leidt, zo merken wij, tot de vraag: hebben wij de beveiliging van ons gebouw wel op orde?

Om te beginnen is het altijd zeer verstandig om naar aanleiding van incidenten zoals eerder genoemd de bestaande beveiligingsmaatregelen aangaande het gebouw te evalueren.

Onze consultants kunnen u daarbij ondersteunen door, als onderdeel van een security- audit, aan de hand van realistische scenario’s de kwaliteit en effectiviteit van uw bestaande beveiligingsmaatregelen te beoordelen.

De audit beantwoord vragen zoals: zijn de toegepaste beveiligingsmaatregelen nog steeds voldoende; zijn het niveau van beveiliging en de potentiele risico’s nog steeds in balans; kan de beveiliging door toepassing van moderne technieken nog effectiever worden ingericht. U krijgt, van ons een helder en duidelijk advies wat u mogelijk zou kunnen aanpassen. Uiteraard kunnen we u ook helpen bij de realisatie van de adviezen.

Wilt u meer informatie over dit onderwerp, of mogelijk andere zaken die u op veiligheidsgebied bezig houden, neem dan gerust contact met ons op, door hier te klikken.