Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Interview met E. Slaman (Coördinator Employment Screening)

Waarom heeft International Security Partners een nieuwe applicatie ontwikkeld?
Vanuit mijn rol zag ik dat processen efficiënter ingericht konden worden en dat dit de doorlooptijden voor onze klanten ten goede zou komen. Hiernaast zag ik dat het aantal screenings dat wij jaarlijks uitvoeren enorm toegenomen is in de afgelopen jaren. Deze nieuwe applicatie helpt ons om ook in de toekomst aan de toenemende vraag naar employment screening te kunnen voldoen.

Op welke wijze hebben jullie de applicatie ontwikkeld?
Samen met onze partner op dit gebied, Friks Web en Marketing, zijn we aan de tekentafel gaan zitten. Hierbij zijn de processen en wensen van onze klanten in kaart gebracht. Dit was een pittige klus, immers leveren wij bij veel klanten maatwerk pakketten. Dit betekent dat de applicatie zo gebouwd moest worden dat we onze flexibiliteit hierin niet verliezen. Friks heeft hier goed vorm aan gegeven en de applicatie gebouwd.

Hoe is het eindresultaat geworden?
Uiteindelijk staat er nu een webapplicatie en nieuwe manier van werken waar wij zeer blij mee zijn. Begin 2017 zijn wij begonnen met het testen van de applicatie bij een aantal klanten. Hieruit zijn nog een paar verbeterpunten naar voren gekomen. Inmiddels zijn deze verbeterpunten aangepakt en sluiten we steeds meer bestaande klanten op deze nieuwe werkwijze aan.

Wat is nu het voordeel voor de klant?
Een aantal voordelen van deze nieuwe applicatie voor de klant zijn:

  • Verbeterde online omgeving qua look and feel.
  • Snellere doorlooptijden van de screenings.
  • Verbeterd gebruiksgemak voor zowel de klant als haar (nieuwe) medewerkers.
  • De klant kan 24/7 de screenings online live volgen, dit geeft ze meer inzicht.
  • Strakker geregisseerd proces, waarmee grotere aantallen screenings overzichtelijk uitgevoerd kunnen worden.

Wat kunnen klanten van International Security Partners verwachten op het gebied van employment screening in de toekomst?
De klanten die nog geen gebruik maken van de nieuwe applicatie zullen door mij persoonlijk benaderd worden om de overstap naar de nieuwe webapplicatie te maken. Verder blijven wij continu in ontwikkeling. Zo zijn wij steeds meer bezig met het screenen van werknemers buiten Nederland en staan er een aantal nieuwe bronnen klaar om in de (nabije) toekomst toegevoegd te worden aan onze dienstverlening. Hierover kan ik op dit moment nog niet teveel zeggen, maar ik zal jullie op de hoogte houden.

Wenst u ook gebruik te maken van onze nieuwe applicatie? U kunt hiervoor contact met ons opnemen klik hier.