Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Inbraakgolf bij welgestelden…

We kennen allemaal de Quote 500. Mensen die op deze lijst voorkomen zijn  (vaak ongewild) vermeld op deze lijst. Dit voelt vaak niet goed. Immers een Quote 500 kan ook als een soort “targetlist” gebruikt worden. Dit werd bevestigd vanuit enkele berichtgevingen van de politie, RTL nieuws en via onder andere nu.nl. Vanuit ons Family Security Office ondersteunen wij welgestelde en succesvolle families. Ook families die duidelijk ongewild op de Quote lijst zijn vermeld.

Wij kunnen nooit 100% zekerheid bieden dat men niet het slachtoffer zal worden van een inbraak, overval of ontvoering. Wel kunnen wij een groot deel van de zorg hierover wegnemen. Wij werken altijd vanuit het idee dat beveiligingsmaatregelen zoveel mogelijk de bewoners moet dienen en niet andersom. Uiteraard moet men zelf wel de bereidheid hebben om een systeem aan of uit te zetten.

Wanneer u zich zorgen maakt over de veiligheid van uw gezin en u zelf, neem dan gerust contact met ons op en dan kunnen we geheel vrijblijvend een eerste afspraak maken.