Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Impressie relatiebijeenkomst

We mogen terugkijken op een geslaagde relatiebijeenkomst op de Bataviawerf in Lelystad. Ongeveer 45 bezoekers konden kiezen uit vier workshops, namelijk:

  • Fraude en arbeidsrecht. Hoe handel je bij vermoedens van fraude en wat betekent dit dan in het kader van arbeidsrechtelijke afwikkeling.
  • De 10 grootste valkuilen bij crisismanagement. Hierbij is onder andere van belang om eerst in kaart te brengen welke strategie volg je, wie zijn je stakeholders etc. Kortom “bezint eer gij begint”.
  • Employment screening in relatie tot risicomanagement. Is screenen hetzelfde als zomaar even googelen of komt daar een visie bij kijken. Volgens ons ben je door kandidaten te screenen bewust bezig met het reduceren van je risico’s.
  • Cybersecurity, trending topic? Wat is nu cybersecurity waar wordt dit nu door gekenmerkt en wat kan ik doen?

Wat wij beoogden met deze workshops,was om discussie “los te weken” en om onze klanten iets te bieden op ons vakterrein dat wij graag wilden delen. Uit verschillende reacties van deelnemers bleek dat de workshops als nuttig, vernieuwend en inspirerend  beleefd zijn. Naast de workshops was er uiteraard ook voldoende ruimte om te netwerken.

Al met al een evenement dat zeker voor herhaling vatbaar is. Het is dan ook ons voornemen om een dergelijke relatiebijeenkomst ook in 2014 te organiseren.

Hieronder nog even een korte foto-impressie: