Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Hoe uw veiligheid te waarborgen in Sotsji

De afgelopen dagen zijn de Olympische Winterspelen in Sotsji officieel begonnen, echter is er nogal wat discussie over de veiligheid.

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken zegt hierover: ‘’Uit bomaanslagen in december 2013 in Volgograd blijkt dat in de aanloop naar de Olympische Winterspelen in Sotsji rekening moet worden gehouden met mogelijke aanslagen in Rusland, vooral in stedelijke centra in het zuiden van Rusland.”

Dit advies werd eerder deze week nog maar eens bevestigd toen naar buiten kwam dat tijdens de openingsceremonie een vliegtuigkaping was verijdeld.

Wij begrijpen goed dat wanneer u nu naar de Spelen zou reizen dat u zich zorgen maakt over de veiligheid. Welke risico’s loop ik nu daadwerkelijk en wat kan ik daartegen doen?

International Security Partners, we solve

Uiteraard kunt u zelf al veel doen door via websites van diverse landen de reis- en verblijfsadviezen te raadplegen, bijvoorbeeld die van het Ministerie van Buitenlandse zaken. Via deze site is het ook mogelijk een App te downloaden zodat u op de hoogte bent van de actuele adressen van ambassades en reisinformatie.

Ook kunt u een maatwerkadvies krijgen via onze reis- en verblijfadviezen. Met behulp van ons internationale netwerk van security professionals kunnen wij de veiligheidsrisico’s inzichtelijk maken, adviseren over eventuele maatregelen ter plaatse en indien gewenst ondersteuning bij evacuatie vanuit een hoog risico omgeving.

Dus bent u van plan om Sotsji te bezoeken, of misschien later dit jaar naar Brazilië te gaan voor het WK of maakt u zich zorgen over een zakentrip naar het buitenland, neem dan contact met ons op om uw veiligheid te waarborgen.