Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Het Family Security Office, uw persoonlijke security architect

Family Security OfficeAls succesvol ondernemer weet u als geen ander dat succes veelal het resultaat is van passie, gedrevenheid, focus, hard werken, visie en lef. De keerzijde van succes is afgunst en jaloezie.

Na meer dan 30 jaar weten wij, binnen ons Family Security Office, wat het is indien anderen u het succes niet gunnen en menen dat iets wat van u is, zich te mogen toe eigenen.

Sinds 1987 zorgt het Family Security Office voor de veiligheid en beveiliging van meer dan 40 vermogende particulieren. Daarbij ontzorgt zij haar cliënten volledig.

Als Security Architect zorgen wij ervoor dat de (on-)zichtbare maatregelen volledig worden afgestemd op uw persoonlijke wensen en op uw woon- en leefomstandigheden. Tezamen met betrouwbare en vertrouwde partners zorgen wij ervoor dat u en uw gezinsleden zich veilig voelen.

Persoonlijke veiligheid is maatwerk

Daarom presenteren wij u onze dienstenkaart van het Family Security Office. Wij stellen graag, samen met u, een pakket op maar samen, passend bij uw persoonlijke wensen. Download de dienstenkaart of neem voor meer informatie contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.