Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Family Security Office app, uw houvast in crisis situaties.

Met ons Familie Security Office staan wij 24 uur zeven dagen per week klaar voor vragen van onze klanten. In geval van een incident en/of veiligheidsprobleem kan snelheid van levensbelang zijn. Om die reden hebben wij ontwikkeld de FSO-app voor mobiele telefoons.

Praktische ondersteuning         

De FSO app biedt u praktische ondersteuning als het gaat om hulpvragen bij incidenten, zoals bijvoorbeeld een sensor van uw alarmsysteem die hapert. Of een verdachte auto die in uw straat rondrijdt. En dan zijn er natuurlijk directe crisissituaties zoals een inbraak of situatie van stalking.

De app geeft u de mogelijkheid om in alle gevallen om hulp te vragen. Dit kunt u doen doormiddel van het sturen van een email vanuit de app, het drukken op de knop neem (telefonisch)contact op met het FSO of drukken op de knop bel 112. Daarnaast staat in de app een overzicht met ‘’wat te doen bij…?’’. Hierin hebben wij verschillende situaties beschreven en wat wij u adviseren te doen in die situaties.

De FSO app biedt u overal te wereld en 24 uur per dag, met één simpele druk op de knop de mogelijkheid tot telefonisch contact met ons Family Security Office.

Ontwikkeling

Telefoons ontwikkelen zich steeds meer tot draagbare computers, smartphones. Hierdoor nemen de mogelijkheden voor de FSO-app ook toe. Wij zullen dan ook blijven werken aan het continue verbeteren van de applicatie en zijn benieuwd naar uw mening.

Mocht u nieuwsgierig zijn na de applicatie, dan is hij te vinden in zowel de Google play store als in Itunes.