Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

Even voorstellen…

Hallo,

Mijn naam is Fleur Douna en ik ben momenteel bezig met mijn afstudeeropdracht bij International Security Partners. In het kader van mijn afstudeeropdracht wil ik mij graag aan u voorstellen. Ik ben een vierdejaars studente aan het Van Hall Larenstein. Daar volg ik een HBO opleiding Biotechnologie met vierjarige specialisatie Forensic Sciences. Bij International Security Partners houd ik mij bezig met het fenomeen cybercrime.

Cybercrime komt de laatste jaren steeds vaker in het nieuws en krijgt een steeds grotere impact op de samenleving/ het bedrijfsleven. Er zijn verschillende opvattingen voor de definitie van cybercrime. Voor mijn afstudeeronderzoek richt ik mij op alle incidenten die met behulp van een computer kunnen voorvallen. Hieronder valt dan ook het misbruik maken van digitale voorzieningen door een medewerker. Bijvoorbeeld overmatig social media gebruik, waardoor de kwaliteit van werkzaamheden in het geding komt.

International Security Partners wil haar klanten bij kunnen staan met advies of met een onafhankelijk toedrachtonderzoek op het gebied van cybercrime. Dat is de reden dat ik mij nu sinds september 2012 verdiep in het fenomeen “cybercrime”.

Uiteindelijk hoop ik met mijn afstudeeronderzoek International Security Partners een handvat te bieden om uiteindelijk u nog beter bij te kunnen staan bij vragen en of problemen.

Alvast bedankt en wellicht tot ziens,

Fleur Douna