Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

De keerzijde van succes

U bent succesvol in de zakenwereld, u heeft een groot (internationaal) bedrijf, een gelukkig en gezond gezin, een mooi huis, kortom alles waar u altijd van heeft gedroomd. Het leven heeft u gebracht wat u altijd al wilde.

Grote successen kennen echter ook een keerzijde.
Publiciteit kan leuk zijn en goed voor uw onderneming maar kan u en uw gezin ook schaden. Iedereen weet wie u bent en wat u bezit. In uw woonplaats bekijken mensen u met respect of misschien met jaloezie. En iedereen weet u waar ook ter wereld te vinden.

Optimale bescherming van u en uw gezin
Door deze keerzijde bent u extra alert op zaken als privacy, fysieke beveiliging en reputatie. Uw gevoel is daarbij het uitgangspunt en leidend bij de keuzes die u maakt in het dagelijks leven.

Het Family Security Office van ISP denkt hierin mee en ontzorgt preventief.

Een veilig gevoel voor u en uw familie
Veiligheid mag niet beperken maar moet comfort bieden zodat u kunt genieten van uw successen. Het Family Security Office beschermt u tegen zichtbare en onzichtbare risico’s. Wij nemen in overleg met u passende maatregelen om u en uw gezin een veilig gevoel te bezorgen.

Kijk mee in de wereld van ons Family Security Office
Dagelijks werkt een team van specialisten aan de veiligheid van meer dan veertig families. Met veel enthousiasme, plezier en professionaliteit staat dit team dagelijks klaar om de families te bedienen.

In de komende nieuwsbrieven nemen wij u mee in de wereld van ons Family Security Office. Lees in de volgende editie een interessante casus over een audit die wij hebben uitgevoerd voor één van de gezinnen in ons Family Security Office. Tijdens deze audit kwam aan het licht dat dit gezin onbewust enorm kwetsbaar was.

Contact met het Family Security Office
Heeft u vragen over het Family Security Office of wilt u met ons om tafel om de  door u genomen beveiligingsmaatregelen te bepreken, neem dan contact op met onze back office. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0320 284141. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier.