Contact of direct ondersteuning nodig?
+31 320 284141

COVID19-proof interviewen met de juiste maatregelen

Met de juiste maatregelen en enkele aanpassingen in onze werkwijze kunnen onze onderzoekers hun interviews afnemen, ook in tijden van COVID19.

Met succes hebben wij voor onze relatie een confronterend interview kunnen uitvoeren met een van diefstal verdachte medewerker.

Bij het afnemen van een interview maken onze onderzoekers gebruik van een speciaal voor dit doeleinde ontworpen scherm. Naast gebruik van het scherm dragen onze onderzoekers tijdens het afnemen van de interviews plastic wegwerphandschoenen en houden zij ten alle tijden anderhalve meter afstand.

Met deze maatregelen zijn we in staat om onze opdrachtgevers te helpen zonder daarbij afbreuk te doen aan de gezondheidsrisico’s voor de geïnterviewde en onze onderzoeker. In de praktijk is gebleken dat het op deze wijze afnemen van interviews geen aanleiding geeft tot enige weerstand bij de geïnterviewde. Daarnaast doet het geen afbreuk aan de kwaliteit van het interview.

Wij zijn er trots op dat wij nog steeds veilig onze diensten kunnen leveren. Kunnen wij u misschien ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0320 284141